Chao Cheng-Shorland's ShelterZoom helpt online contracteren gemakkelijk te maken

Inhoudsopgave:

Chao Cheng-Shorland's ShelterZoom helpt online contracteren gemakkelijk te maken
Chao Cheng-Shorland's ShelterZoom helpt online contracteren gemakkelijk te maken
Anonim

Het bijhouden van digitale contracten kan een uitdaging zijn, dus heeft Chao Cheng-Shorland een op blockchain gebaseerd platform gecreëerd om het contractproces van begin tot eind te vergemakkelijken.

Cheng-Shorland is de mede-oprichter en CEO van ShelterZoom, een platform dat blockchain-technologie gebruikt om het end-to-end vastgoedproces te vereenvoudigen. Het op blockchain gebaseerde online vastgoedaanbod en acceptatieplatform van het bedrijf stelt kopers en kopersagenten in staat om direct aanbiedingen in te dienen vanaf elke website voor onroerend goed.

Image
Image

"Vijf of zes jaar geleden had ik een brandend verlangen om iets voor mezelf te creëren", vertelde Cheng-Shorland aan Lifewire in een telefonisch interview."Met ShelterZoom wilden we een eenvoudig concept met één knop implementeren door gebruik te maken van blockchain-technologie. Hiermee kunnen mensen onroerend goed kopen of huren met een simpele druk op de knop."

ShelterZoom, opgericht in 2017, gebruikt slimme contracten-softwareprogramma's die zijn opgeslagen op een blockchain en die zichzelf zullen uitvoeren wanneer aan vooraf bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Terwijl het bedrijf voornamelijk de vastgoedsector bedient, biedt ShelterZoom tools voor contractbeheer voor allerlei soorten bedrijven. Met behulp van het ShelterZoom-platform kunnen bedrijven alle records voor één eigendom bijhouden, sjablonen gebruiken om aangepaste formulieren te maken, met klanten communiceren en de workflow stroomlijnen. Het bedrijf heeft in de loop der jaren meer dan 40 patenten aangevraagd voor zijn unieke technologie.

Snelle feiten

  • Name: Chao Cheng-Shorland
  • Leeftijd: 51
  • Van: Shanghai, China
  • Random delight: Tijdens het brainstormen verta alt ze geschreven ideeën en concepten in afbeeldingen in haar hoofd om ze beter te begrijpen.
  • Belangrijkste quote of motto: "De eerste helft van mijn leven wil ik succesvol zijn. De tweede helft van mijn leven wil ik belangrijk zijn."

Een ondernemersgeest

Cheng-Shorland werd geboren in China, maar haar familie verhuisde naar Australië toen ze nog vrij jong was. Ze had het grootste deel van haar leven in Australië doorgebracht voordat ze drie en een half jaar geleden naar de VS verhuisde. Voordat ze haar bedrijf startte, werkte Cheng-Shorland als architect in Australië. Ze zei dat ze altijd een ondernemersgeest heeft gehad, zelfs toen ze 25 jaar in het bedrijfsleven werkte. Deze geest druppelde van haar vader, die een van de eerste kookscholen in Shanghai opende.

"Ik zag hoe mijn vader dol was op het hele concept om een bedrijf te starten en aan de slag te gaan", zei Cheng-Shorland. "Dat vond ik echt geweldig. Gedurende mijn hele carrière heb ik altijd nieuwsgierigheid en creativiteit toegepast om innovatie te stimuleren. Zo heb ik de basis van mijn bedrijf gelegd."

Vijf of zes jaar geleden had ik een brandend verlangen om iets van mezelf te creëren.

ShelterZoom is actief op zes continenten, waaronder delen van Zuid-Amerika en Azië. Cheng-Shorland heeft het team van ShelterZoom uitgebreid tot 60 medewerkers, met hun werk verdeeld over de markten van het bedrijf. ShelterZoom heeft bijna $ 15 miljoen aan durfkapitaal opgehaald, inclusief een Serie A waaraan het bedrijf binnenkort werkt, deelde Cheng-Shorland.

"Het talent van onze engineering, ons product en alle andere teams over de hele linie hebben ervoor gezorgd dat het de moeite waard is om elke dag op te staan om dit bedrijf te leiden," zei ze.

Image
Image

Een van de meest opvallende producten van het bedrijf is DocuWalk. Het op blockchain gebaseerde document- en contractplatform omvat een virtuele onderhandelingsruimte, versietracking, mogelijkheden voor elektronische handtekeningen, inline bewerking en meer. Dit platform staat open voor alle bedrijven, niet alleen voor vastgoedbedrijven.

Uitbreiding en hoogte

Zelfs als oprichter van een minderheidsvrouw zei Cheng-Shorland dat ze zich gerespecteerd voelde en niet veel nadelen heeft ondervonden. Gedurende haar carrière was ze vaak de enige vrouw in haar team. In een door mannen gedomineerde industrie als technologie, maakte Cheng-Shorland het tot haar missie om ervoor te zorgen dat diversiteit goed vertegenwoordigd is in het team van ShelterZoom.

"Soms kan mijn manier van denken worden gezien als een beetje anders dan die van blanke mensen en andere Amerikanen," zei Cheng-Shorland. "Maar mensen respecteren nog steeds wat ik te zeggen heb en hoe ik mijn team leid."

Het talent van onze engineering, ons product en alle andere teams over de hele linie hebben ervoor gezorgd dat het de moeite waard is om elke dag op te staan om dit bedrijf te leiden.

Een van de meest lonende momenten in de carrière van Cheng-Shorland is door Women World Awards uitgeroepen tot Vrouwelijke Innovator van het Jaar. Ze zei dat de erkenning voor deze prijs een van de grootste hoogtepunten van haar leven was. Een ander lonend moment van haar ondernemersreis is om het team van ShelterZoom te laten groeien tot wat het nu is. Ze zei dat ze trots is op het harde werk dat haar personeel heeft gedaan om het bedrijf zo succesvol te maken als het is.

Dit jaar richt ShelterZoom zich op de lancering van maximaal drie nieuwe productlijnen en het uitbreiden van haar bereik naar nieuwe industrieën. Cheng-Shorland is zeer verheugd om consumenten te laten zien hoe waardevol en veilig blockchain-technologie kan zijn als het gaat om digitaal contracteren.

"Onze missie is om een slim, op contracten gebaseerd SaaS-platform [software as a service] te bieden om alle documenten, contracten en transacties om te zetten in volledig digitale activa", aldus Cheng-Shorland. "We zijn goed op weg om dat te doen."

Aanbevolen: