AirPods Pro Conversation Boost is nu in bèta

AirPods Pro Conversation Boost is nu in bèta
AirPods Pro Conversation Boost is nu in bèta
Anonim

Apple heeft donderdag een bètaversie uitgebracht van zijn "Conversation Boost"-functie voor AirPods Pro, met een openbare release gepland voor later dit jaar.

Conversation Boost voor AirPods Pro werd in juni kort genoemd tijdens Apple's WWDC 2021, maar nu kun je het zelf uitproberen voor het volledige effect. Deze nieuwe functie is bedoeld om gesprekken gemakkelijker te maken voor mensen met een lichte gehoorbeperking.

Image
Image

Conversation Boost maakt gebruik van de stralende microfoons die in AirPods Pro worden gebruikt, samen met computationele audio om je te concentreren op de persoon die voor je spreekt en deze te verbeteren. Onderdrukking van omgevingsgeluid wordt ook gebruikt om mogelijk storende achtergrondgeluiden te overstemmen die het verstaan van het gesprek moeilijker kunnen maken.

Met nieuwe software voor AirPods Pro kun je Conversation Boost naar eigen inzicht in- of uitschakelen, en de hoeveelheid omgevingsgeluidsreductie aanpassen die je wilt. U kunt de balans ook meer naar links of naar rechts aanpassen, afhankelijk van uw behoeften op een bepaald moment.

Image
Image

Als je de bètasoftware van Conversation Boost of AirPods Pro wilt uitproberen en je hebt een Apple Developer-account, dan kun je dat doen via de Apple Developer-website. Het is belangrijk op te merken dat de software nog in bèta is, dus er kunnen enkele bugs of andere problemen zijn die nog moeten worden opgelost.

Als je liever niet het risico loopt software te installeren die nog in bèta is, of als je geen Apple Developer-account hebt, zou Conversation Boost dit najaar een openbare release moeten krijgen.

Aanbevolen: