De App Store is offline (voorlopig)

De App Store is offline (voorlopig)
De App Store is offline (voorlopig)
Anonim

Wat: Apple's App Store had vrijdagmiddag een opmerkelijke storing.

Hoe: Sommige konden de App Store niet laden. Anderen konden niet downloaden.

Waarom kan het u schelen: De App Store is uw belangrijkste toegangspoort tot nieuwe apps, app-updates en in-app-aankopen. Als het offline is, is dat allemaal niet voor jou beschikbaar. Tussen haakjes: we zijn er vrij zeker van dat het nu allemaal terug is.

Het ligt niet alleen aan jou.

Een van de voordelen van het hebben van zo'n diepe bron van artikelen over technologie hier bij Lifewire is de mogelijkheid om te zien wat er in de wereld gebeurt op basis van welke van onze artikelen ongewoon veel verkeer begint te krijgen.

Image
Image

Vandaag merkten we dat een artikel over iPhones die geen apps downloaden naar de top van ons huidige verkeer stijgt. Een snelle controle van Downdetector.com (een website die is bedoeld om te weten welke internetsites problemen hebben) leerde ons dat de App Store een paar uur geleden plat lag. Het worstelt nog steeds, zelfs nu, hoewel Lifewire-stafleden in staat lijken te zijn om apps te downloaden en bij te werken.

Apple's eigen statuspagina zegt dat de App Store een probleem heeft dat "sommige gebruikers" treft.

Image
Image

Normaal gesproken worden dit soort storingen snel genoeg verholpen door Apple; de kans is groot dat de App Store binnenkort weer beschikbaar is. Tot die tijd kun je zien of het iets voor jou is door te proberen apps te downloaden of bij te werken op je iOS-apparaat naar keuze.

Aanbevolen: