Herbouw de samenleving op je telefoon met 'My Time At Portia

Herbouw de samenleving op je telefoon met 'My Time At Portia
Herbouw de samenleving op je telefoon met 'My Time At Portia
Anonim

Schattige kleine post-apocalyptische stadsbouwer, My Time At Portia, uitgebracht op Android- en iOS-apparaten op woensdag, en is tijdelijk afgeprijsd voor vroege kopers.

My Time At Portia, de populaire wederopbouwsim van Pathea Games en uitgever Pixmain, heeft de sprong naar mobiele apparaten gemaakt. Android- en iOS-poorten voor wat Pixmain 'de pc-kaskraker' noemt, zijn nu beschikbaar, waarvan de prijzen tijdelijk zijn verlaagd naar respectievelijk $ 5,49 en $ 5,99.

Image
Image

Deze nieuwe versies plagen speciale 'housewarming-cadeaus' voor mobiel, alleen beschikbaar voor de eerste week van de game. Deze geschenken omvatten een mysterieuze geschenkdoos van My Time At Sandrock (Portia's aankomende vervolg), exclusieve mobiele zwemkleding, een massagestoel en wat een paddenstoelenhut ook is.

Iedereen die My Time At Portia tijdens de eerste week downloadt, krijgt ook de kans om maximaal drie extra "Gacha"-boxen met daarin mysterieprijzen te ontvangen.

Wat minder een mysterie is, is hoe Pathea Games veel van de functies van My Time At Portia heeft aangepast om een soepelere ervaring voor een mobiel publiek te bieden.

Image
Image

De interface is gewijzigd om beter op een kleiner scherm te passen, terwijl andere optimalisaties zijn geïmplementeerd om onderweg te kunnen spelen om spelers tijd te besparen. Item- en taaktracking zijn toegevoegd voor extra gemak, en nieuwe handmatige en automatische opslagfuncties maken het gemakkelijker om het spel in een oogwenk te stoppen of op te pakken.

Zowel de Android- als de iOS-versie van My Time At Portia zijn nu beschikbaar en te koop (Android kost $ 5,49, iOS is $ 5,99), en de prijs keert na de eerste week terug naar $ 7,99.

Aanbevolen: