Apple's Magic Keyboard apart verkrijgbaar vanaf $ 149

Apple's Magic Keyboard apart verkrijgbaar vanaf $ 149
Apple's Magic Keyboard apart verkrijgbaar vanaf $ 149
Anonim

Apple's Magic Keyboards met Touch ID, die oorspronkelijk alleen beschikbaar waren met M1-Macs, zijn nu afzonderlijk te koop vanaf $ 149 voor het basismodel.

Als je een Magic Keyboard met Touch ID voor je Mac in handen wilt krijgen, maar er niet een hele computer bij wilt kopen, dan is dit je kans. Apple heeft zowel de reguliere versie als het model met een numeriek toetsenbord beschikbaar gemaakt voor respectievelijk $ 149 en $ 179.

Image
Image

Er zijn echter een paar dingen om in gedachten te houden bij het kopen van een Magic Keyboard. Ten eerste zijn er geen extra kleuropties beschikbaar, dus je kunt het alleen krijgen in standaard Apple metallic/zilver.

Ten tweede werkt de Touch ID-functie alleen met M1-Macs, dus als de jouwe een oudere computer is, wil je misschien naar de standaard- en numpad-modellen kijken zonder Touch ID.

Ten derde worden al deze modellen geleverd met een Lightning-naar-USB-C-verbindingskabel, wat betekent dat als u een standaard USB-verbinding gebruikt, u een aparte kabel moet kopen.

Image
Image

Als je Touch ID niet kunt of wilt gebruiken, wil je waarschijnlijk een Magic Keyboard-model zonder die functie. Dit zou u geld besparen, maar de modellen zonder Touch ID zijn ook compatibel met meer Mac-hardware, evenals met de meeste iPhones en iPads.

Apple's Magic Mouse en Magic Trackpad zijn nu ook afzonderlijk verkrijgbaar voor respectievelijk $ 79 en $ 129. Het is echter vermeldenswaard dat beide onderhevig zijn aan dezelfde kleur- en USB-C-beperkingen als het Magic Keyboard.

Aanbevolen: