Blu's nieuwe G91 Max gaming-gerichte smartphone is nu verkrijgbaar

Blu's nieuwe G91 Max gaming-gerichte smartphone is nu verkrijgbaar
Blu's nieuwe G91 Max gaming-gerichte smartphone is nu verkrijgbaar
Anonim

De nieuwste in Blu's lijn van gaming-gerichte smartphones, de G91 Max, is zojuist uitgebracht als exclusief voor Amazon.

Blu heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste G-serie gaming-smartphone, de G91 Max, die een stapje hoger lijkt te zijn dan zijn vorige G91 PRO-model. De G91 Max heeft een iets groter Full HD+ scherm, gebruikt een iets nieuwere MediaTek helio GPU, heeft meer RAM en beschikt over een mooiere serie camera's dan zijn voorganger.

Image
Image

Volgens het persbericht van Blu is het gebruik van MediaTek's helio G95-chipset door de G91 Max ideaal voor het handhaven van soepele framesnelheden voor gaming, samen met 8 GB RAM. Alles wat Blu zegt, biedt een "vlekkeloze reactie" bij gebruik van het apparaat.

Het beschikt ook over "foto's op professioneel niveau" met 108 MP quad-camera's, inclusief een 2 MP dieptesensor, 5 MP groothoek, 2 MP macro en 4K video-opname met 30 fps. Een assortiment van "geavanceerde AI-camerafuncties" maakt ook deel uit van het pakket, hoewel Blu niet in details treedt.

En dan is er nog de 5.000mAh-batterij, die volgens Blu 18 W snel opladen en 10 W draadloos opladen biedt. Het geeft echter geen solide cijfers over hoe lang de G91 Max zal werken met een volledige lading of wat voor soort taken sneller stroom verbruiken. Het bedrijf vermeldt wel dat het "de hele dag en nacht mee kan gaan", hoewel intensiever gebruik (zoals luisteren naar muziek, gamen, enz.) de lading waarschijnlijk sneller zal afvoeren.

Image
Image

Je kunt de Blu G91 Max in Sky Blue of Spectrum Grey nu bij Amazon kopen voor $ 149,99, maar Blu zegt dat dit een speciale prijs is voor early adopters.

Zodra de actieperiode voorbij is, keert de G91 Max terug naar zijn normale adviesprijs van $ 249,99.

Aanbevolen: