Definitieve Android 13 bèta nu verkrijgbaar

Definitieve Android 13 bèta nu verkrijgbaar
Definitieve Android 13 bèta nu verkrijgbaar
Anonim

De vierde en laatste bètaversie voor Android 13 is er, wat betekent dat de officiële versie van het besturingssysteem niet ver achterblijft.

De bètaversie van Android 13 heeft sinds februari van dit jaar ontwikkelaarspreviews en bètaversies, maar het lijkt erop dat de tijd bijna om is. De laatste testrun - Beta 4 is nu beschikbaar voor iedereen die zich eerder heeft aangemeld voor testen of zich wil aanmelden voor een vroege preview. Zoals altijd het geval is met bètaversies, is er een kans dat je een bug tegenkomt die nog moet worden uitgewerkt, maar Google zegt dat het platformstabiliteit heeft bereikt in Beta 3, dus het is deze keer misschien niet zo'n groot risico.

Image
Image

Deze meest recente bètaversie heeft alles voltooid en geoptimaliseerd wat ontwikkelaars nodig hebben om hun eigen apps in het nieuwe besturingssysteem te testen. Google dringt er zelfs bij ontwikkelaars op aan om hun app-zaken snel op orde te krijgen, zodat ze de definitieve builds kunnen indienen vóór de officiële release van Android 13.

Image
Image

Andere veranderingen met Android 13 omvatten meer ondersteuning voor grotere (d.w.z. tablet) schermen. De modus Multi-window/split-screen wordt standaard ingeschakeld en er wordt een taakbalk toegevoegd om te helpen bij multitasking.

Eerder ingeschreven Pixel-gebruikers zouden de vierde bètaversie van Android 13 automatisch moeten kunnen downloaden met de update van vandaag. Anders, als u geïnteresseerd bent in Beta 4, kunt u details vinden op de Android 13-ontwikkelaarssite. Wat de officiële release van Android 13 betreft, is er nog geen vaste datum bekend, maar deze zal naar verwachting ergens "in de komende weken" worden gelanceerd.

Aanbevolen: