Wat is er met SnagFilms gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met SnagFilms gebeurd?
Wat is er met SnagFilms gebeurd?
Anonim

SnagFilms was een website die duizenden gratis films en zelfs enkele gratis tv-shows aanbood. Ted Leonsis lanceerde de dienst in 2008, maar werd stopgezet in 2020.

Als je op zoek bent naar een alternatief, heb je heel veel opties. Bekijk onze lijst met websites zoals Snagfilms of ga naar de onderkant van deze pagina voor enkele specifieke voorbeelden.

Wat was SnagFilms?

Met SnagFilms kun je films en tv-programma's rechtstreeks vanaf hun site streamen. Je kunt door genres bladeren zoals bekroond, misdaad, documentaire, animatie, biografie, komedie, sport, kinderen en familie, politiek, thrillers, enz.

Image
Image

Er waren ook filmcollecties, zoals Before They Were Stars, Athletes & Their Triumphs, History Lessons en Youth & Education, zodat je films kon vinden die een soortgelijk thema volgden.

SnagFilms kon gratis documentaires aanbieden via zijn partners, waaronder inzendingen van PBS, National Geographic en filmmakers.

Waarom is SnagFilms gestopt?

De meeste bedrijven sluiten wegens geldgebrek, en dat lijkt het geval te zijn met SnagFilms.

In april 2020 heeft het bedrijf alle webpagina's van hun website verwijderd en ons een eenvoudige uitleg gegeven:

Het is altijd een moeilijk zakelijk voorstel geweest, en met de huidige economische crisis is het voor ons onmogelijk om door te gaan.

SnagFilms- alternatieven

Er zijn verschillende gratis filmsites die je kunt gebruiken in plaats van SnagFilms. Velen vinden het leuk omdat ze films van hoge kwaliteit hebben en toegankelijk zijn via een website, mobiele film-app, streaming-apparaten zoals Roku, smart-tv's, enz.

Crackle is een voorbeeld. Er zijn vergelijkbare genres voor dramafilms en komedies, en de site wordt vaak vernieuwd met nieuwe inhoud. Zie onze recensie van Crackle voor alle details.

Sommige andere SnagFilms- alternatieven die we aanbevelen zijn Vudu, Tubi en Freevee.

Vroeger was er een SnagFilms-kanaal op YouTube dat je kon gebruiken om hun films daar te streamen. Die zijn sindsdien verwijderd, maar als je de videospeler van YouTube leuk vindt, bekijk dan alle gratis films die je op YouTube kunt bekijken.

Aanbevolen: