Wat is er met Bitstrips gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Bitstrips gebeurd?
Wat is er met Bitstrips gebeurd?
Anonim

Bitstrips was een mediabedrijf waarmee gebruikers hun eigen stripverhalen konden maken met behulp van gepersonaliseerde, geanimeerde avatars. Het bedrijf werd in de zomer van 2016 overgenomen door Snapchat en de originele stripservice van Bitstrips werd niet lang daarna stopgezet.

Bitstrips' spin-off-app Bitmoji (opgericht in 2014, maar ook overgenomen door Snapchat), een vergelijkbare service, is nog steeds populair en is geïntegreerd als een Snapchat-filter en als een stand-alone app die kan worden gebruikt met andere soorten berichtenservices.

De onderstaande informatie is nu verouderd, maar lees deze gerust door om te begrijpen hoe de Bitstrips-app werkte toen deze beschikbaar was.

Image
Image

Wat was Bitstrips?

Bitstrips was een populaire app voor het bouwen van strips die mensen gebruikten om grappige cartoons en emoji van zichzelf te maken en verhalen over hun leven te vertellen via gepersonaliseerde webstrips.

Omdat je alle tools via de app hebt gekregen, samen met een reeks scènes om uit te kiezen, was het maken van je eigen personages en het bouwen van je strip eenvoudig. Je zou binnen een paar minuten je eigen Bitstrips-strip kunnen laten bouwen en publiceren.

Bottom Line

Om aan de slag te gaan met Bitstrips, moest je de app downloaden voor iPhone of voor Android (die nu niet beschikbaar zijn). Als je geen compatibel mobiel apparaat hebt, kun je het ook gebruiken via de Facebook-app. Bitstrips delen was ooit een populaire trend op Facebook. Als je besloot om de mobiele apps te gebruiken, werd je gevraagd om in te loggen via je Facebook-account.

Uw eigen Bitstrips-avatar ontwerpen

Nadat je was ingelogd, vroeg Bitstrips je om je geslacht te kiezen en gaf je om te beginnen een eenvoudig avatarontwerp. U kunt dan op het lijstpictogram aan de linkerkant tikken om de fysieke functies weer te geven die u kunt aanpassen. Er waren veel opties, dus je zou plezier kunnen hebben door je avatar er precies zo uit te laten zien als jij in cartoonvorm.

Image
Image

Vrienden toevoegen (ook bekend als co-sterren)

Toen je klaar was met het maken van je avatar, had je toegang tot je homefeed en een knop met het label +Co-star bovenaan om je Facebook-vrienden te zien die Bitstrips gebruikten om toe te voegen wie je maar wilt. De homefeed bevatte een paar standaardscènes met je avatar, waarin je werd gevraagd deze te delen of een nieuwe mede-stervriend toe te voegen.

Een stripverhaal maken

Je kunt op het potloodpictogram in het onderste menu tikken om je eigen strips te maken met de persoonlijkheden van jou en je vrienden met de verhaallijnen die je leuk vindt. Je kon dan kiezen uit drie formaten: statusstrips, vriendenstrips of wenskaarten.

Zodra je een stripstijl had gekozen, kreeg je verschillende scène-opties te zien die bij specifieke situaties passen. Als je bijvoorbeeld een statusstrip hebt gemaakt, kun je een scène kiezen uit de categorieën Goed, Slecht, Weird of andere categorieën, afhankelijk van het soort verhaal dat je wilt delen.

Je strip bewerken en delen

Nadat je een scène hebt gekozen, kun je deze bewerken om hem nog persoonlijker te maken. Met een groene bewerkingsknop in de rechterbovenhoek van het scherm kon je de gezichtsuitdrukking van je avatars bewerken. U kunt ook op de standaardtekst onder de afbeelding tikken om deze te wijzigen en uw eigen te maken. En tot slot kun je je voltooide strip delen op Bitstrips en Facebook. U kunt de Facebook-optie onder de blauwe deelknop uitschakelen als u deze liever niet op Facebook deelt.

Image
Image

Als je je avatar wilt bewerken, kun je dat op elk moment doen door op het gebruikerspictogram in het midden van het onderste menu te tikken, en je kunt op het boekpictogram tikken om gearchiveerde strips te bekijken die je vrienden eerder hebben gedeeld.

Er werden elke dag nieuwe aanpasbare scènes aan de app toegevoegd, dus het was leuk om te blijven kijken naar nieuwe stripideeën en beschikbare scènes om grappige verhalen met je vrienden te delen.

Aanbevolen: