Spotify-gebruikers melden batterijverbruik na iOS 15-update

Spotify-gebruikers melden batterijverbruik na iOS 15-update
Spotify-gebruikers melden batterijverbruik na iOS 15-update
Anonim

Spotify-gebruikers met iOS 14.8 of iOS 15 zijn begonnen problemen te ondervinden met het feit dat hun telefoons snel batterijvermogen verliezen en soms heet worden.

De Spotify-community heeft te maken gehad met oververhitting en een uitgesproken batterijverbruik bij gebruik van de app met iOS 14.8 of 15 geïnstalleerd. Volgens verschillende gebruikers zal Spotify, wanneer Spotify actief is, er vaak voor zorgen dat hun batterijniveau veel sneller da alt dan normaal. Sommigen melden ook dat hun telefoons extreem heet worden als ze naar muziek luisteren.

Image
Image

Er worden ook problemen gemeld bij verschillende modellen, van de iPhone 7 tot de iPhone 12. Sommige gebruikers zien dat tot de helft van de batterij van hun telefoon wordt verbruikt door Spotify (volgens hun gebruiksgegevens), terwijl anderen zeggen dat de batterij na een uur helemaal leeg is.

Spotify Community-lid RandomIosDude gelooft dat de nieuwste Spotify-update het probleem is. "Ik gebruik twee versies van Spotify op IOS 15. Met de oudere versie is er geen batterijverbruik of oververhitting", zegt RandomIosDude.

"Dus het is een nieuwe bug met de nieuwere Spotify-app. Ik heb Spotify, de oudere, gisteravond ongeveer drie uur gedraaid op IOS 15. Ik viel per ongeluk in slaap. Werd wakker met misschien zes procent van mijn batterij leeggelopen als dat."

Volgens Spotify Community-moderator Mario is Spotify op de hoogte gebracht van de situatie en heeft een team het probleem onderzocht. In de tussentijd wordt aanbevolen dat getroffen gebruikers proberen de Spotify-app opnieuw te starten of opnieuw te installeren, en vervolgens Verversen van achtergrondapps uit te schakelen als het probleem aanhoudt.

Image
Image

Hoewel een andere optie is om gewoon te stoppen met het gebruik van de app als deze niet werkt. Dit is natuurlijk niet ideaal als je het vaak gebruikt of naar een van je afspeellijsten wilt luisteren.

Met Spotify op de zaak, is de hoop dat er binnenkort een oplossing beschikbaar komt. Op dit moment is er echter geen woord over een specifieke oorzaak of een schatting voor wanneer er een patch zou kunnen zijn.

Aanbevolen: