Bewolkt herontwerp maakt podcastbeheer eenvoudiger

Bewolkt herontwerp maakt podcastbeheer eenvoudiger
Bewolkt herontwerp maakt podcastbeheer eenvoudiger
Anonim

Podcast-app Overcast krijgt een ingrijpend herontwerp van zijn startpagina, plus enkele nieuwe veelgevraagde functies en oplossingen.

Bij het downloaden van de 2022.2-update zie je sterkere visuele indicatoren voor afspeellijsten en recent afgespeelde podcasts op de startpagina. De nieuwe functies omvatten een optie Markeren als afgespeeld voor afleveringen en aanpasbare kleuropties voor de thema's van de app.

Image
Image

Je kunt elk van de afspeellijsten op de voorpagina aanpassen door de kleur en het pictogram te veranderen met meer dan 3.000 SF-symbolen om uit te kiezen. Deze symbolen passen perfect bij het San Francisco-lettertype, het standaardlettertype dat op alle platforms van Apple wordt gebruikt.

Het lettertype is ook gewijzigd in een rondere variant die naar verluidt gemakkelijker te lezen is en "bij de persoonlijkheid van de app past". Onlangs uitgebrachte podcasts worden nu op het startscherm geplaatst en u kunt afleveringen bovenaan vastzetten om ze later te beluisteren.

Markeer als afgespeeld stelt luisteraars in staat een aflevering te markeren die ze al hebben gehoord, en je kunt afspeellijsten maken voor podcasts met ster, gedownloade en in uitvoering. Lichte en donkere thema's hebben een aanpasbare tintkleur van basisrood tot lavendel.

Image
Image

De update lost ook problemen op met de onbetrouwbaarheid van achtergronddownloads, CarPlay-lijsten en problemen met het detecteren van de duur van afleveringen.

Je kunt de update downloaden van de Apple App Store. Er zijn ook plannen voor aanvullende wijzigingen, zoals het reviseren van de schermen die nu worden afgespeeld en individuele podcasts, maar details over die wijzigingen zijn nog niet beschikbaar.

Aanbevolen: