Hoeveel kost een iPod Touch?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost een iPod Touch?
Hoeveel kost een iPod Touch?
Anonim

De iPod touch van de zevende generatie - de nieuwste versie van de op multimedia gerichte mp3-speler die oorspronkelijk in 2007 debuteerde - is verkrijgbaar in slechts drie modellen. Dit is hoe de prijzen uiteenvallen.

Prijzen en configuraties zijn geldig vanaf juli 2021, gebaseerd op informatie van Apple.com. Apple stopte met de productie van alle modellen van de iPod Touch in mei 2022.

Image
Image

Drie modellen, drie prijzen

Opslagcapaciteit is het enige verschil tussen de drie iPod touch-modellen van de zevende generatie. De prijzen van Apple zijn als volgt:

Model Prijs
32 GB iPod Touch US$199
128 GB iPod Touch $299
256 GB iPod Touch $399

Dit model van de zevende generatie was de eerste update van de iPod touch-lijn sinds 2015. Dit model voegt een nieuwe A10 Fusion-processor toe die dezelfde soepele, snelle prestaties en scherpe weergave levert als de iPhone, meer opslagruimte, App Store-ondersteuning, en andere belangrijke, moderne functies.

Komt de iPod Touch ooit in de uitverkoop?

Helaas is het antwoord nee: de iPod Touch gaat eigenlijk nooit in de uitverkoop.

Apple controleert de prijzen van zijn apparaten zeer streng, en de grote vraag ernaar houdt de prijzen hoog. U kunt jaarlijkse vakantie- en schoolverkopen vinden, evenals promoties van individuele retailers, maar deze verkopen zullen u waarschijnlijk niet meer dan $ 20 of zo besparen.

Net als bij tablets en telefoons, moet je het model met het hoogste geheugen kopen dat je je kunt veroorloven. De iOS en de ingebouwde apps gebruiken 8-11 GB tot 35% van de opslagcapaciteit van de 32 GB iPod Touch. De nummers, apps, games, foto's en video's die je toevoegt, zullen de rest heel snel opeten. Je kunt het geheugen niet upgraden, dus als je voor een model met een hogere capaciteit kiest, heb je een apparaat dat je langer kunt gebruiken voordat je in de verleiding komt om opnieuw te upgraden.

Overige kosten bij het kopen van een iPod Touch

De kosten van de iPod zelf zijn niet alles waar je op moet letten. Vergeet de omzetbelasting niet (als deze in uw regio van toepassing is). Bovendien koop je waarschijnlijk een paar iPod Touch-accessoires, zoals:

  • Een hoesje (verwacht $20-$40 te besteden)
  • AppleCare verlengde garantie ($59)
  • Een tweede oplaadkabel om mee te nemen naar het werk of op reis ($19)
  • Een voedingsadapter voor een stopcontact ($19)
  • Airpods ($159+) of andere high-end koptelefoons
  • Schermbeschermers.

Aanbevolen: