Hoe een screenshot te maken op een Logitech-toetsenbord

Inhoudsopgave:

Hoe een screenshot te maken op een Logitech-toetsenbord
Hoe een screenshot te maken op een Logitech-toetsenbord
Anonim

Wat te weten

  • In Windows drukt u op Windows-toets+ PrtSc of Windows-toets+ Alt +PrtScn als u alleen het actieve venster wilt vastleggen.
  • Sommige Logitech-toetsenborden hebben een Start-toets in plaats van een Windows-toets. Als PrtSc een sleutel deelt, moet u mogelijk op Fn+ Windows-toets+ PrtSc. drukken
  • Op Mac, druk op Shift+ Command+ 3. Druk op Shift+ Command+ 4 of Shift+ Command+ 4+ Spacebar om slechts een deel van het scherm vast te leggen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een screenshot maakt op een Logitech-toetsenbord. De onderstaande instructies zijn van toepassing op alle Logitech-toetsenborden, inclusief het Logitech K780 draadloze toetsenbord voor meerdere apparaten.

Hoe maak je een screenshot op een Logitech Wireless Keyboard?

Om een schermafbeelding te maken op Windows, drukt u op Windows-toets+ PrtSc Als PrtSc een sleutel deelt met een andere knop (zoals Invoegen, Tik of Verwijder), moet u mogelijk op Fn+ Windows-toets+ PrtSc drukken om alleen vast te leggen het actieve venster, gebruik Windows-toets+ Alt+ PrtSc

Om een schermafbeelding op Mac te maken, drukt u op Shift+ Command+ 3 druk op Shift+ Command+ 4 om het gedeelte van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen, of druk op Shift+ Command+ 4+ spatiebalk om een specifiek schermelement (zoals een menu of app). Druk op Shift+ Command+ 5 om al uw screenshot-opties te zien, inclusief een schermrecorder.

Op sommige Logitech-toetsenborden wordt de Windows-toets weergegeven door de Start-toets (tussen Fn en Alt).

Hoe druk je een scherm af op een Logitech Wireless Keyboard?

Een camerapictogram kan de toets Print Screen vertegenwoordigen (vaak afgekort tot PrtScr of PrtSc). Het kan een speciale toets hebben of een van de functietoetsen bovenaan het toetsenbord delen. Als u de PrtSc-opdracht opnieuw wilt toewijzen, kunt u het Windows-toetsenbord opnieuw toewijzen en aangepaste screenshot-snelkoppelingen maken.

Image
Image

Waar worden mijn screenshots opgeslagen?

Op Windows, open de Verkenner en ga naar Deze pc > Pictures > Screenshotsom je schermafbeeldingen te zien. Op Mac worden schermafbeeldingen opgeslagen op het bureaublad.

Gebruik voor meer geavanceerde opties het Windows-knipprogramma of schermopnamesoftware van derden.

FAQ

    Hoe maak ik een screenshot op een Mac-toetsenbord?

    Als u een schermafbeelding wilt maken op een Mac, houdt u de toetsencombinatie ingedrukt Shift + Command + 3 Om een deel van het scherm vast te leggen, gebruikt u Shift + Command + 4 en selecteer vervolgens het gebied dat u wilt vastleggen. Of gebruik Shift + Command + 5 om de Screenshot-app te openen en het gewenste type screenshot te kiezen.

    Hoe maak ik een screenshot op een Mac zonder toetsenbord?

    Als je geen werkend toetsenbord hebt, probeer dan de muis te gebruiken om de Screenshot-app te openen. Selecteer in het Finder-menu Go > Applications > Utilities en selecteer de Screenshot app. Navigeer met uw muis door de screenshot-werkbalk om het gewenste type screenshot te kiezen. Een andere optie: Selecteer Go > Applications > Preview in het Finder-menu en selecteer vervolgens Bestand > Screenshot maken

    Hoe maak ik een screenshot op een Surface Pro 3-toetsenbord?

    Als je een screenshot wilt maken op een Surface Pro 3, maar ook op eerdere Pro-modellen, de originele Surface en de Surface RT, houd je de Windows-knop ingedrukt onder het scherm en de Volume omlaag-knop aan de zijkant. Om een screenshot te maken op de meeste andere Microsoft Surface-apparaten, drukt u tegelijkertijd op de knoppen Power en Volume Up.

Aanbevolen: