Google kondigt Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones aan

Google kondigt Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones aan
Google kondigt Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones aan
Anonim

Google heeft eindelijk de Pixel 6- en Pixel 6 Pro-telefoons geïntroduceerd die dit najaar op de markt komen.

In een reeks Tweets die maandag door Made By Google zijn geplaatst, gaf de techgigant inzicht in de functies en het ontwerp van de nieuwe Pixel-smartphones. De nieuwe Pixel-telefoons komen elk in drie verschillende kleurencombinaties: geel, lichtgrijs en zwart voor de Pixel 6 Pro en roze, blauw/geel en zwart voor de Pixel 6.

Image
Image

De Pixel 6 Pro wordt geleverd met drie camera's verspreid over een slanke zwarte camerabalk, inclusief een telelens met 4x optische zoom. De Pixel 6 heeft dezelfde drie camera's, alleen geen telelens.

De nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro worden ook aangedreven door de eerste smartphonechip van Google, die Google Tensor noemt. De chip is op maat gemaakt voor Pixel en kan de krachtigste modellen voor kunstmatige intelligentie en machine learning van Google rechtstreeks op de Pixel 6 verwerken.

Google zei dat gebruikers een getransformeerde ervaring voor de camera en betere spraakherkenning, spraakopdrachten, vertalingen, ondertiteling en dicteren konden verwachten dankzij de Google Tensor-chip.

Zowel de Pixel 6 als de Pixel 6 Pro hebben het nieuwe personalisatiesysteem Material You, dat werd geïntroduceerd tijdens het Google I/O-evenement van mei en dat de achtergrond, widgetkleuren, meldingsbalk en andere menu's van je telefoon aanpast aan jouw persoonlijke stijl.

De nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro zullen ook worden aangedreven door de eerste smartphonechip van Google…

Ten slotte zei Google dat de nieuwe Pixel 6-telefoons de meeste hardwarebeveiligingslagen in elke telefoon zullen hebben (wat volgens Google is gebaseerd op een aantal afzonderlijke hardwarebeveiligingslagen).

Hoewel verwacht werd dat er een nieuwe Pixel-telefoon zou worden aangekondigd, is de Google Tensor-chip een verrassende aankondiging. Apple heeft onlangs zijn eigen op ARM gebaseerde chip geïntroduceerd, ook bekend als de Apple M1-chip. In tegenstelling tot Google is de M1-chip van Apple echter alleen beschikbaar op zijn iPad-apparaten en Mac-computers, in plaats van op zijn smartphones.

Aanbevolen: