Kun je de naam van Alexa veranderen?

Inhoudsopgave:

Kun je de naam van Alexa veranderen?
Kun je de naam van Alexa veranderen?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Voice: roep Alexa op op je Amazon-speaker en vraag hem om het wake-word te wijzigen.
  • App: Open de Alexa-app op je mobiele apparaat, kies je speaker op het tabblad Devices en tik op Wake Word om te kiezen een nieuwe.
  • Je kunt de naam van Alexa niet wijzigen, maar je kunt het activeringswoord wel veranderen in 'Ziggy', 'Amazon', 'Computer' of 'Echo'.

Dit artikel begeleidt je bij het veranderen van Alexa's wake-word (wat je zegt om zijn aandacht te trekken) op de spreker zelf en het gebruik van de mobiele Amazon Alexa-app.

Verander het Alexa Wake Word op de luidspreker

Je slimme Amazon-luidspreker, zoals Amazon Echo of Echo Dot, is slim genoeg om je te helpen het wake-word te veranderen.

  1. Maak je luidspreker wakker met "Alexa, verander mijn wake-woord." of iets dergelijks.
  2. Alexa zal reageren met: "Ik kan je helpen het activeringswoord voor dit apparaat te wijzigen. Moeten we dat nu doen?”
  3. Als je klaar bent om de wijziging aan te brengen, zeg je 'Ja'.
  4. Alexa zal antwoorden: "Oké, je kunt kiezen uit 'Amazon', 'Computer', 'Echo' of 'Ziggy.' Welke van deze vind je leuk?” Alexa biedt alleen de alternatieve wake-woorden, niet degene die je momenteel gebruikt.
  5. Spreek een van de wake-word-opties. Zodra je de wijziging hebt aangebracht, heb je Alexa weer als optie, mocht je deze later wijzigen.
  6. Alexa laat je weten: "Oké, je kunt me over een paar seconden [wake word] op dit apparaat noemen."

Test je nieuwe wake-word om er zeker van te zijn dat het voor jou werkt. En je kunt het terug of naar een andere optie op dezelfde manier veranderen op je luidspreker.

Je hebt ook de mogelijkheid om Alexa's stem te veranderen van de traditionele vrouwelijke naar een meer mannelijke stem. Om dit te doen, zeg, "Alexa, verander je stem."

Wijzig het Alexa Wake Word op uw mobiele apparaat

Als je de mobiele Amazon Alexa-app op Android of iPhone hebt, kun je daar ook het wekwerk wijzigen. Open de app en volg deze stappen.

  1. Tik onderaan op het tabblad Apparaten en kies bovenaan Echo & Alexa.
  2. Selecteer uw apparaat.
  3. Kies in het gedeelte Algemeen Wake Word. U kunt onder de instelling zien wat het huidige activeringswoord is.

    Image
    Image
  4. Tik om het nieuwe activeringswoord te kiezen dat je wilt gebruiken. Je opties zijn 'Alexa', 'Amazon', 'Computer', 'Echo' en 'Ziggy'. U kunt momenteel geen aangepast activeringswoord instellen. We zullen het in ons voorbeeld veranderen van Alexa naar Echo.

  5. Wanneer je het pop-upvenster ziet waarin staat dat het updaten van het activeringswoord een paar minuten kan duren, tik je op OK.
  6. Nadat het proces is voltooid, ziet u uw nieuwe activeringswoord in de mobiele app.

    Image
    Image

Ga je gang en roep Alexa op met het wekwoord dat je hebt gekozen om er zeker van te zijn dat je het leuk vindt. U kunt op elk moment dezelfde stappen volgen om het activeringswoord opnieuw te wijzigen.

Als je het wekwoord van Alexa met je luidspreker wijzigt, wordt het ook in de mobiele app bijgewerkt.

Aanbevolen: