Hoe de taal van Alexa te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe de taal van Alexa te veranderen
Hoe de taal van Alexa te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Apparaten, kies een apparaatnaam om Apparaatinstellingen te openen en tik op Taal.
  • Kies een taal en tik op OK.
  • Herhaal voor elk apparaat.

Hier leest u hoe u de taal kunt wijzigen die uw Alexa-apparaat gebruikt. Noord-Amerikaanse Echo-apparaten zijn geprogrammeerd in Amerikaans of Canadees Engels, maar ze spreken ook vloeiend Duits, Spaans, Italiaans, Chinees en verschillende andere talen.

Bepaalde functies werken mogelijk niet in talen die verschillen van de regio waar u woont.

Hoe de taal te veranderen in de Alexa-app

Hoewel je de taal voor individuele Echo-apparaten kunt wijzigen, moet je de wijziging nog steeds aanbrengen in je Alexa-app. (Er is ook een Alexa-app voor iPhone.)

Open de app en volg deze stappen voor elk apparaat.

  1. Tik linksonder in je scherm op Apparaten. Scroll om het apparaat te vinden waarvan je de taal wilt wijzigen.
  2. Tik op de apparaatnaam om het scherm Apparaatinstellingen te openen.
  3. Scroll naar beneden en tik op Taal.
  4. Tik op de taal die u op het apparaat wilt gebruiken.

    Image
    Image

    Mogelijk ziet u een waarschuwingsvenster dat aangeeft dat de taal niet volledig wordt ondersteund in uw land en dat specifieke mogelijkheden, vaardigheden, muziek en inhoud mogelijk niet meer beschikbaar zijn. Tik op OK.

De app kan verschijnen met een ander venster waarin staat dat je apparaat je zal vertellen wanneer de taal is gewijzigd, maar dit gebeurt niet voor de meeste mensen. In plaats daarvan zien ze de wijziging weergegeven met een vinkje naast de nieuwe taal.

Als je de taal die je hebt geselecteerd niet leuk vindt of deze terug wilt veranderen, volg dan de bovenstaande instructies en selecteer de oorspronkelijke taal van je apparaat en regio.

Speel met verschillende talen

Er zijn meerdere Engelse versies. Als je bijvoorbeeld wilt dat Alexa Engels spreekt met een Australisch accent, kun je Engels (Australië) selecteren om dat te bereiken.

Veel plezier ermee en probeer verschillende Engelse accenten. Of, als je je vaardigheden in een nieuwe taal wilt verbeteren, selecteer dan degene die je nodig hebt om te oefenen en met Alexa in die taal te praten.

Het is echter geoptimaliseerd om aangeboren taalsprekers te begrijpen, dus wees niet verbaasd als het je niet kan begrijpen in een nieuwe taal die je hebt geselecteerd. Als het niet reageert of verward lijkt, selecteer dan een nieuwe taal die je beter kunt spreken.

Het kan in negen verschillende Engelse dialecten, drie Franse dialecten, Deutsch (Duits), Spaans, Italiaans en enkele Chinese en Japanse dialecten spreken.

Laat Alexa meerdere talen spreken

Alexa kan zelfs meerdere talen tegelijk spreken. Als u bijvoorbeeld 'Alexa, spreek Engels en Spaans' zegt, zal het beide talen herkennen en dienovereenkomstig reageren. Als je een taal wilt verwijderen, zeg je 'Stop met het spreken van Engels' of 'Stop met het spreken van Spaans'.

Met de Live Translation-functie kan Alexa gesprekken in re altime vertalen. Als je bijvoorbeeld "Alexa, translate Spanish" zegt, herha alt Alexa alles wat het hoort in het Engels.

Je moet dit eenvoudige proces apart volgen voor elk apparaat dat je wilt wijzigen. Dat komt omdat de update niet universeel van toepassing is op alle apparaten die u mogelijk bezit. U kunt bijvoorbeeld de taal wijzigen in Spaans op de Echo Dot in uw slaapkamer, maar de Echo Show in uw keuken zal nog steeds Engels spreken.

Aanbevolen: