Haal de naam van je collega goed met de nieuwe tool van Slack

Haal de naam van je collega goed met de nieuwe tool van Slack
Haal de naam van je collega goed met de nieuwe tool van Slack
Anonim

Werkberichten-app Slack krijgt nieuwe functies om het ijs te breken en meer te weten te komen over je collega's.

Een van de handigere functies moet de nieuwe uitspraaktool van Slack zijn waarmee je kunt opnemen hoe je je naam correct uitspreekt, zodat mensen het de eerste keer goed kunnen doen. Als je een snelle blik wilt werpen op de informatie van een persoon, worden Hover Cards toegevoegd als een inleidend venster, plus gebruikersprofielen zullen nu meer informatie bevatten.

Image
Image

Voor de functie voor het uitspreken van de naam kan iedereen naar je profiel gaan en naar de opname luisteren. Je kunt ook in de fonetische uitspraak van je naam schrijven, direct onder de opname. Aanwijskaarten verschijnen wanneer u uw cursor over de profielfoto van een persoon beweegt.

In de Hover Card krijg je een verkorte profielbeschrijving en knoppen om rechtstreeks contact op te nemen met die persoon via een bericht of een oproep. Zowel Hover Cards als de uitspraak van de naam worden momenteel uitgerold naar gebruikers; het enige wat je hoeft te doen is Slack updaten.

De vernieuwde profielen hebben drie nieuwe modules: Contact, People en About Me. Contact is hoe mensen met je in contact kunnen komen, Mensen laat zien met wie je werkt en Over mij kun je persoonlijke informatie invoeren (denk aan verjaardagen en hoeveel talen je spreekt).

Image
Image

De nieuwe profielmodules hebben geen officiële lanceringsdatum, maar kunnen deel uitmaken van het volgende updatepakket. Slack raadt aan om bij te werken wanneer een nieuwe versie wordt uitgerold.

Aanbevolen: