De 5 beste antivirussoftware voor Chromebooks in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste antivirussoftware voor Chromebooks in 2022
De 5 beste antivirussoftware voor Chromebooks in 2022
Anonim

The Rundown

Beste algemeen: Kaspersky

"Kaspersky krijgt consequent de hoogste cijfers van onafhankelijke testlaboratoria voor antivirus."

Beste voor bescherming tegen ransomware: Avira

"Avira is een geweldig algemeen antivirus- en beveiligingsproduct."

Beste ingebouwde VPN: Bitdefender

"Naast de uitstekende ingebouwde VPN biedt Bitdefender ook eersteklas bescherming tegen malware."

Beste voor privacybescherming: Malwarebytes

"Biedt een uitstekend niveau van bescherming tegen alle soorten adware en malware."

Beste voor beginners: ESET

"De beste Chromebook-antivirus voor beginners dankzij de intuïtieve interface."

Beste algemeen: Kaspersky

Image
Image

Kaspersky Internet Security kiest onze algemene topkeuze voor de beste antivirus voor Chromebook vanwege het algehele uitstekende niveau van malwarebescherming en reeks andere handige tools. Het heeft zelfs een gratis versie, dus je kunt het uitproberen en een proefrit maken zonder vooraf iets te betalen.

Kaspersky krijgt consequent hoge cijfers van onafhankelijke antivirustestlaboratoria, en hun Android-product is daarop geen uitzondering. Kaspersky Internet Security voor Android werkt op uw Chromebook als het Android-apps kan uitvoeren, en het heeft hoge beoordelingen gekregen van zowel AV-Comparatives als AV-Test voor het bieden van een hoog niveau van bescherming tegen allerlei soorten malware.

Naast het uitroeien van malware met een re altime scanner die op de achtergrond draait, bevat Kaspersky ook antidiefst altools, antiphishingmaatregelen en zelfs een webfilter om u online veilig te houden.

Kaspersky is ook beschikbaar voor Windows, macOS en iOS, en dezelfde app werkt zowel op je Chromebook als op je Android-telefoon, dus je kunt vertrouwen op dezelfde antivirussuite om al je apparaten te beschermen.

Beste voor bescherming tegen ransomware: Avira

Image
Image

Avira is een geweldig algemeen antivirus- en beveiligingsproduct en het is onze keuze voor de beste Chromebook-antivirus met ingebouwde bescherming tegen ransomware. Naast het scannen van apps, lokale bestanden en zelfs externe apparaten op malware, beschermt de ingebouwde ransomware uw lokale gegevens tegen verwoestende aanvallen.

Als u belangrijke gegevens op uw Chromebook opslaat en u zich zorgen maakt dat deze het slachtoffer wordt van ransomware, kunt u er het beste voor zorgen dat gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met uw Google Drive. Als dat niet lukt, kan Avira's ransomwarebescherming voorkomen dat malware uw gegevens versleutelt en u vervolgens afperst voor de decoderingssleutel.

Avira biedt ook een uitstekende malwarescanner met re altime bescherming, beoordeelt apps automatisch op basis van privacykwesties, beschermt uw identiteit door datalekken voor uw informatie te bewaken en biedt zelfs een gratis versie.

Naast de Android-app, die werkt op Chromebooks, is Avira ook beschikbaar voor Windows, macOS en iOS.

Beste ingebouwde VPN: Bitdefender

Image
Image

Bitdefender kiest onze beste keuze voor de beste Chromebook-antivirus met een ingebouwde VPN. Deze fantastische functie is beschikbaar bij alle betaalde versies van Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus is een Android-app die geweldig werkt op Chromebooks en uitbreidt naar een gebruikersvriendelijke interface op volledig scherm. De belangrijkste functie is een ingebouwde VPN die u 200 MB verkeer per dag biedt. Upgrade naar de premium-versie van Bitdefender en u krijgt onbeperkte bandbreedte en de mogelijkheid om VPN-locaties van over de hele wereld te selecteren.

Naast de uitstekende ingebouwde VPN, biedt Bitdefender ook eersteklas bescherming tegen malware, een automatische pilootfunctie waarmee u beveiligingslekken kunt dichten, en zelfs een bewakingsfunctie die u waarschuwt als uw e-mailaccount ooit is opgenomen in een datalek.

Bitdefender is ook beschikbaar voor Windows, macOS en iOS, en u kunt exact dezelfde app uitvoeren op zowel uw Chromebook als uw Android-telefoon.

Beste voor privacybescherming: Malwarebytes

Image
Image

Malwarebytes biedt uitstekende bescherming tegen adware en malware, maar verdient speciale aandacht vanwege de privacycontrolefunctie. Met deze functie kunt u de toegangsprivileges van elke afzonderlijke app op uw Chromebook controleren, en het is de reden dat Malwarebytes onze topkeuze is voor Chromebook-privacybescherming.

Wanneer u de Malwarebytes-privacycontrole uitvoert, biedt de app u een uitputtende lijst met machtigingen met specifieke informatie over welke apps elke machtiging hebben gekregen. Dit biedt een snelle en gemakkelijke manier om te zien welke apps toegang hebben tot uw netwerk, uw hardware kunnen bedienen, uw locatie kunnen volgen en meer. Als je het niet leuk vindt wat je ziet, kun je machtigingen intrekken of de gewraakte app verwijderen.

Naast het beschermen van uw privacy, biedt Malwarebytes ook een uitstekend niveau van bescherming tegen allerlei soorten adware en malware. De app biedt re altime bescherming, wat betekent dat hij in staat is om nieuwe bestanden en apps in re altime te scannen en bedreigingen te identificeren voordat ze een probleem worden.

Malwarebytes heeft ook een uitstekende Chrome-extensie om u te beschermen tijdens het browsen op uw Chromebook, en de hoofdapp is beschikbaar voor Windows, macOS, Android en iOS.

Beste voor beginners: ESET

Image
Image

ESET Mobile Security & Antivirus is onze beste keuze voor de beste Chromebook-antivirus voor beginners vanwege de intuïtieve interface. Sommige antivirus-apps voor Chromebooks zijn beperkt tot een krappe portretmodus die is ontworpen voor telefoons, maar ESET breidt zich uit in een ervaring op volledig scherm die net zo aantrekkelijk is om naar te kijken als gebruiksvriendelijk.

De ESET-app wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen, maar er is geen volledig gratis versie. Dat maakt het een goede kandidaat voor beginners die een volledig uitgeruste Chromebook-antivirus willen uitproberen zonder vooraf een hoop geld te betalen.

Naast een uitstekende malwarescanner, zit ESET boordevol extra functies. Antiphishing-maatregelen beschermen u tegen kwaadwillende websites, een netwerkscanner kan zoeken naar kwetsbaarheden in uw wifi-thuisnetwerk en de beveiligingscontrolefunctie controleert al uw apps om te zien of ze slagen. U krijgt ook een aantal antidiefstalfuncties die voornamelijk zijn ontworpen met telefoons in gedachten.

Naast het werken op Chromebooks en Android, is ESET ook beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Ons proces

Onze schrijvers hebben 5 uren besteed aan het onderzoeken van de meest populaire Chromebook-antivirussoftware op de markt. Voordat ze hun definitieve aanbevelingen deden, overwogen ze 30 verschillende antivurses in het algemeen, gescreende opties van 30 verschillende merken en fabrikanten, lees over 0 gebruikersrecensies (zowel positief als negatief), en 6 van de antivirusprogramma's zelf getest. Al dit onderzoek leidt tot aanbevelingen die u kunt vertrouwen.

Aanbevolen: