Spotify voegt 'What's New'-feed toe voor makers die je volgt

Spotify voegt 'What's New'-feed toe voor makers die je volgt
Spotify voegt 'What's New'-feed toe voor makers die je volgt
Anonim

Spotify heeft een 'Wat is er nieuw'-feed toegevoegd die in re altime wordt bijgewerkt en wordt samengesteld door de makers, artiesten en shows die je volgt om het gemakkelijker te maken om op de hoogte te blijven van je favorieten.

Als je ooit hebt gewild dat het een beetje eenvoudiger zou zijn om nieuwe inhoud bij te houden van de accounts die je volgt op Spotify, wordt je niet helemaal wens vervuld. Spotify heeft zijn nieuwe What's New-feed aangekondigd, waarin nieuwe releases van de artiesten en shows die je volgt op één plek worden vermeld. Aangezien de service claimt dat er elke dag meer dan 50.000 uur aan inhoud wordt toegevoegd, is een methode om alles te doorzoeken essentieel.

Image
Image

Je hebt toegang tot de feed Wat is er nieuw via een nieuw belpictogram dat bovenaan het tabblad Start verschijnt. Als je volgers iets nieuws hebben uitgebracht, zie je een blauwe stip op het pictogram om je op de hoogte te houden. Als je geïnteresseerd bent in iets specifiekers, zoals een nieuwe podcast of nummer, kun je je feed ook sorteren met filters voor verschillende categorieën.

Image
Image

Artiesten, makers en shows toevoegen aan je What's New-feed is ook heel eenvoudig. Tik gewoon op Volgen op de pagina van een bepaalde artiest/show en de feed zal dienovereenkomstig worden bijgewerkt en nieuwe releases volgen. Kortom, blijf Spotify gebruiken zoals je bent geweest en laat de app de rest doen.

Spotify's What's New-functie begint nu uit te rollen en zal 'in de komende weken' wereldwijd beschikbaar zijn voor iOS- en Android-gebruikers.

Aanbevolen: