Xbox-app voegt waarschuwing toe voor pc-compatibiliteit

Xbox-app voegt waarschuwing toe voor pc-compatibiliteit
Xbox-app voegt waarschuwing toe voor pc-compatibiliteit
Anonim

Microsoft werkt de Xbox-app bij zodat je in één oogopslag kunt zien of de games die je wilt spelen goed werken op je computer.

De Xbox-app heeft een update ontvangen die nu laat zien of een bepaald spel goed zal werken op je pc. Het lijkt erop dat Microsoft dit nog aan het invoeren is, dus nog niet elke game in de bibliotheek is gecatalogiseerd.

Image
Image

Zodra je een game selecteert in de Xbox-app, zie je waarschijnlijk een van de twee pictogrammen met bijbehorende tekst die onder de knop Installeren verschijnen. Als de game nog niet is aangevinkt, zie je een klein grijs pictogram en 'Prestatiecontrole nog niet beschikbaar'.

Anders verschijnt er een klein groen pictogram samen met de woorden "Moet geweldig spelen op deze pc."

Zoals The Verge opmerkt, wekt de bewoording dat cheques "nog" niet beschikbaar zijn de indruk dat het iets is dat Microsoft op zijn minst semi-handmatig instelt. Met andere woorden, in plaats van detectietools te gebruiken die kijken naar vereisten en specificaties, zou het zijn eigen database per game kunnen creëren.

Image
Image

Op het moment van schrijven heeft Microsoft nog niet officieel gereageerd op de nieuwe functie. De criteria die worden gebruikt om de prestaties te bepalen en hoe lang het kan duren om de hele bibliotheek te catalogiseren, blijven voorlopig onzeker.

Aanbevolen: