Toetsenbordgeluiden uitschakelen in Windows 10

Inhoudsopgave:

Toetsenbordgeluiden uitschakelen in Windows 10
Toetsenbordgeluiden uitschakelen in Windows 10
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op een schermtoetsenbord de toets Options en schakel het selectievakje Klikgeluid gebruiken uit.
  • Op een aanraaktoetsenbord, open Instellingen > Apparaten > Typing >Touch keyboard > Schakel toetsgeluiden uit terwijl ik typ.

Hoe schakel ik toetsenbordgeluiden in Windows 10 uit op het schermtoetsenbord?

De geluiden van toetsklikken geven je wat haptische feedback. Maar het kan vervelend worden als je een goede typist bent of in stilte wilt typen.

Het On-Screen Keyboard (OSK) is een toegankelijkheidsfunctie op Windows 10.

Het uitzetten van het geluid op de OSK duurt een paar stappen. Volg dezelfde stappen om de toetsenbordgeluiden in te schakelen als je wilt.

  1. Om het schermtoetsenbord in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Toetsenbord. Schakel de tuimelschakelaar in voor Gebruik het schermtoetsenbord om het toetsenbord weer te geven.

    Image
    Image
  2. Wanneer ingeschakeld, start u het schermtoetsenbord met de Windows-toets + Ctrl + O altijd.
  3. Selecteer de Options toets.

    Image
    Image
  4. Selecteer Gebruik klikgeluid wanneer u een geluid wilt horen bij elke toetsaanslag. Schakel het selectievakje uit om het toetsenbordgeluid uit te schakelen.

    Image
    Image

Tip:

Je kunt het OSK ook openen vanuit het inlogscherm. Selecteer de knop Toegankelijkheid in de rechterbenedenhoek van het aanmeldingsscherm en selecteer vervolgens Schermtoetsenbord.

Beheer andere toetsenbordgeluiden in Windows 10

Een paar toetsenbordinstellingen zoals filtertoetsen, wisseltoetsen en plaktoetsen zijn ingeschakeld met geluid voor gebruiksgemak. Je kunt ze desgewenst in- of uitschakelen voor zelfs fysieke toetsenborden.

  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Toetsenbord.
  2. Scroll naar Gebruik wisseltoetsen en schakel de schakelknop uit voor Speel een geluid af wanneer u op de toetsen Caps Lock, Num Lock of Scroll Lock drukt.

    Image
    Image
  3. Ga naar Gebruik filtertoetsen en schakel de schakelknop in. Selecteer Beep wanneer toetsen worden ingedrukt of geaccepteerd om geluiden in te schakelen en de selectie voor geen geluid uit te schakelen.

    Image
    Image

Hoe schakel ik toetsenbordgeluiden uit in het aanraaktoetsenbord op Windows 10?

Het touchscreen-toetsenbord is alleen voor Windows 10-pc's met aanraakschermen. Elke Windows-tablet of een pc in tabletmodus gebruikt het aanraaktoetsenbord om tekst in te voeren. Schakel een enkele instelling in of uit om de toetsenbordgeluiden te regelen wanneer u typt.

  1. Open Instellingen in het Startmenu en selecteer Apparaten. U kunt ook op de Windows-toets + I drukken om Instellingen te openen.
  2. Selecteer Typing in de linkerzijbalk. Zet onder Aanraaktoetsenbord de schakelaar uit voor Speel toetsgeluiden af terwijl ik typ.

    Image
    Image
  3. Sluit Settings af en begin te typen zonder de toetsenbordgeluiden.
  4. Volg dezelfde stappen, maar zet de Play-toetsgeluiden terwijl ik typ in de aan-positie om de functie in te schakelen.

FAQ

    Hoe schakel ik het schermtoetsenbord van Windows 10 in of uit?

    Om het schermtoetsenbord in Windows 10 in of uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Keyboard > schakel de Gebruik het schermtoetsenbord in in.

    Hoe wijzig ik de systeemgeluiden van Windows 10?

    Om systeemgeluiden in Windows 10 te wijzigen, typt u Change System Sounds in de Windows-zoekbalk en selecteert u het tabblad Sound als dat zo is nog niet geopend. Vanaf hier kun je geluiden aanpassen voor specifieke gebeurtenissen, of alle geluidseffecten uitschakelen door Geen geluiden te kiezen in het vervolgkeuzemenu Geluidsschema.

    Hoe zet ik het piepgeluid op mijn Windows 10-toetsenbord uit?

    Voer Systeemgeluiden wijzigen in de Windows-zoekbalk in. Selecteer vervolgens op het tabblad Geluid onder Programmagebeurtenissen Standaardpiep. Kies vervolgens Geen in het vervolgkeuzemenu Geluiden.

    Hoe zet ik het toetsenbordgeluid op Android en iPhone uit?

    Op Android, open de Settings app en zoek de Language & Input sectie. Selecteer Schermtoetsenbord en zoek naar de feedbackopties. Ga op iOS-apparaten naar Instellingen > Geluid en haptiek en schakel Klikken op het toetsenbord. uit

Aanbevolen: