Hoe een Samsung S20 uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe een Samsung S20 uit te schakelen
Hoe een Samsung S20 uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Houd de zijknop (Bixby-knop) en de knop Volume omlaag ingedrukt om het Power-menu te openen.
  • Veeg omlaag om het Snelle instellingen paneel te openen en tik vervolgens op het Power pictogram om de Power te openenmenu.
  • Je kunt ook wijzigen wat de zijknop doet in de instellingen.

Dit artikel legt uit hoe je de Samsung Galaxy S20 en latere telefoons uitschakelt, inclusief de Galaxy S21.

Waar is de uit-knop op de Samsung S20?

Eerdere modellen - zoals de Galaxy Note 9 - hebben een speciale aan / uit-knop, maar dat is niet langer het geval. Samsung heeft besloten om geen speciale aan / uit-knop op de Galaxy S20 op te nemen, die ook is overgedragen naar de Galaxy S21. Kortom, er is geen speciale aan/uit-knop op de S20.

U gebruikt nu een van de twee methoden om de S20 uit te schakelen. Een snelkoppeling houdt in dat u op een combinatie van hardwareknoppen drukt of de software-interface gebruikt om de telefoon af te sluiten en opnieuw op te starten.

Hoe schakel ik mijn Samsung Galaxy S20 uit met behulp van de hardwareknoppen?

Hier leest u hoe u de S20 uitschakelt met behulp van de snelkoppeling op de hardwareknoppen:

  1. Houd de zijknop (speciale Bixby-knop) en de knop Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Wacht tot het Power-menu verschijnt.
  3. Tik op Uitschakelen om uw apparaat uit te schakelen. Tik op Herstart om uit te schakelen of opnieuw op te starten.

Opmerking

Als je telefoon vastloopt of vastloopt, kun je dezelfde toetsencombinatie gebruiken om opnieuw op te starten. Houd de zijknop en de knop Volume omlaag 10 seconden ingedrukt.

Hoe schakel ik mijn Samsung-telefoon uit zonder de aan / uit-knop?

U kunt ook de software of de gebruikersinterface van Samsung gebruiken om uw S20 uit te schakelen en opnieuw op te starten.

Dit is hoe:

  1. Veeg omlaag om het paneel met snelle instellingen te openen. Veeg vervolgens opnieuw omlaag om het paneel op volledig scherm te openen.
  2. Tik op het aan/uit-pictogram in de rechterbovenhoek (naast het instellingen- of tandwielpictogram).
  3. Tik op Uitschakelen om uw apparaat uit te schakelen. Tik op Herstart om uit te schakelen of opnieuw op te starten.

    Image
    Image

Bottom Line

Ook al is er geen speciale aan / uit-knop op je Galaxy S20, je kunt nog steeds de zijknop (Bixby-knop) ingedrukt houden om je apparaat in te schakelen. U kunt het scherm ook weer inschakelen door eenmaal op de knop te drukken.

De functie van de zijknop op een Samsung S20 wijzigen

Als u de zijknop op een Galaxy S20 ingedrukt houdt, wordt standaard Bixby, de stemassistent van Samsung, weergegeven. Als je Bixby niet gebruikt, kun je de functie van de knop wijzigen in het instellingenmenu van Samsung. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de functie van de zijknop te wijzigen, zodat het Power-menu wordt weergegeven wanneer u ingedrukt houdt.

Zo kun je dat doen:

  1. Veeg omlaag om het paneel met snelle instellingen te openen. Veeg vervolgens opnieuw omlaag om het paneel op volledig scherm te openen.
  2. Tik op het aan/uit-pictogram in de rechterbovenhoek (naast het instellingen- of tandwielpictogram). Het opent het Power-menu.
  3. Tik onderaan op Side Key Settings.

    Image
    Image
  4. Kies in het gedeelte Ingedrukt houden Uitschakelen Menu.

    Image
    Image

Als je nu de zijknop ingedrukt houdt, opent je S20 het aan/uit-menu in plaats van Bixby te openen, zodat je de telefoon kunt uitschakelen of opnieuw kunt opstarten.

FAQ

    Hoe zet je een Samsung S20 uit zonder wachtwoord?

    Sommige eerdere versies van Samsung-smartphones vroegen je om je wachtwoord in te voeren wanneer je het uitschakelde vanaf het vergrendelscherm. U hebt geen wachtwoord nodig om de Samsung S20 vanaf elk scherm uit te schakelen.

    Hoe zet ik 5G uit op mijn Samsung S20?

    Je kunt 5G uitschakelen in de apparaatinstellingen van je telefoon. Ga naar Instellingen > Verbindingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodusen selecteer een optie zonder 5G. De meest gebruikelijke keuze is LTE/3G/2G (auto connect).

Aanbevolen: