Hoe voorkom je dat dieven 'Find My iPhone' uitschakelen

Inhoudsopgave:

Hoe voorkom je dat dieven 'Find My iPhone' uitschakelen
Hoe voorkom je dat dieven 'Find My iPhone' uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Inschakelen Inhouds- en privacybeperkingen (Instellingen > Schermtijd). Vink in Locatieservices Wijzigingen niet toestaan. aan
  • Ga terug naar Screen Time en selecteer Use Screen Time Passcode. Voer een toegangscode in die je gebruikt voor de instellingen voor de schermtijd.
  • Zorg ervoor dat Find My iPhone is ingeschakeld (Schermtijd > Locatieservices > Systeemservices) en statusbalkpictogram is uitgeschakeld.

De Zoek mijn iPhone-app is een geweldig hulpmiddel om een verloren of gestolen iPhone te lokaliseren, maar dieven en hackers kunnen de effectiviteit ervan ondermijnen door deze uit te schakelen. Als uw iPhone de GPS-locatie niet kan doorgeven, kunt u deze mogelijk niet herstellen.

Hoewel er geen onfeilbare methode bestaat om ervoor te zorgen dat dieven de Zoek mijn iPhone-app niet kunnen uitschakelen, kun je het wel moeilijker maken. Als u een andere optie in de instellingen van uw apparaat activeert, heeft u meer tijd om uw iPhone op te sporen. Leer hoe u deze functie kunt beschermen met iOS 12 of hoger.

Probeer nooit een gestolen iPhone terug te krijgen zonder de hulp van wetshandhavers; het kan gevaarlijk zijn.

Hoe 'Zoek mijn iPhone' te beschermen

Als je wilt voorkomen dat iemand Zoek mijn iPhone uitschakelt, stel je een beperking in op je telefoon. Deze extra beveiligingslaag vereist een uniek wachtwoord om de locatieservices die de app gebruikt uit te schakelen.

  1. Open de Instellingen app.
  2. Selecteer Schermtijd.
  3. Kies Inhouds- en privacybeperkingen.

    Tik op Turn On Screen Time en volg de aanwijzingen om de functie te activeren als je geen instellingen ziet.

    Image
    Image
  4. Schakel de Inhouds- en privacybeperkingen naar de Aan (groen) positie.
  5. Selecteer Locatievoorzieningen.
  6. Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Systeemservices.

    Image
    Image
  7. Zorg ervoor dat Find My iPhone is ingeschakeld (groen). Als dit niet het geval is, zet u deze in de aan-positie door op de knop rechts te tikken.
  8. Zoek Statusbalkpictogram onderaan de pagina Systeemservices en zorg ervoor dat de schakelaar uit staat /wit.

    Als u deze optie uitschakelt, wordt het pictogram bovenaan het scherm verwijderd dat aangeeft dat een app of service uw locatie gebruikt. Iemand die je iPhone steelt, weet niet dat hij zijn verblijfplaats verzendt wanneer je hem vindt.

  9. Tik op Terug bovenaan de pagina om terug te keren naar de pagina Locatievoorzieningen.

    Image
    Image
  10. Scroll naar de bovenkant van de pagina en selecteer Wijzigingen niet toestaan. Onmiddellijk worden de opties op die pagina grijs weergegeven.
  11. Ga terug naar de Schermtijd pagina en tik vervolgens op Gebruik wachtwoordcode voor schermtijd. Voer een toegangscode in die je gebruikt voor de instellingen voor de schermtijd.

    Nadat je een toegangscode hebt ingesteld, heeft niemand toegang tot het menu Inhouds- en privacybeperkingen zonder dit.

    Image
    Image

Om uw telefoon nog moeilijker te maken voor een dief om te compromitteren, kunt u overwegen een sterkere iPhone-toegangscode te maken in plaats van het standaard 4-cijferige nummer.

Hoe meer tijd een dief heeft met je telefoon, hoe groter de kans dat ze je beveiliging omzeilen. De bovenstaande maatregelen zullen op zijn minst een paar wegversperringen voor hen opwerpen, waardoor je extra tijd hebt om je iPhone op te sporen.

Aanbevolen: