Hoe u uw computer wakker kunt houden zonder de muis aan te raken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw computer wakker kunt houden zonder de muis aan te raken
Hoe u uw computer wakker kunt houden zonder de muis aan te raken
Anonim

Wat te weten

  • Configuratiescherm > Systeem en beveiliging > Energiebeheer > Wijzig abonnementsinstellingen
  • Naast Schakel het scherm uit en Zet de computer in de sluimerstand, selecteer de gewenste tijdsperiode in de vervolgkeuzelijsten.

Dit artikel beschrijft hoe u uw computer wakker kunt houden, zonder dat u uw muis hoeft aan te raken en deze af en toe te verplaatsen. U kunt dit doen door de energie-instellingen van uw computer te wijzigen of door een programma te downloaden om uw muis voor u te bewegen.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Windows 10.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn computer actief blijft?

Als u wilt voorkomen dat uw computer in de sluimerstand gaat, kunt u dit doen via de energie-instellingen van Windows. Deze methode houdt uw computer aan, ongeacht hoe lang u er "inactief" op bent, zonder de muis te bewegen of het toetsenbord aan te raken.

  1. Ga naar de zoekbalk en zoek het Configuratiescherm.

    Image
    Image
  2. Selecteer Systeem en beveiliging.

    Image
    Image
  3. Selecteer Energiebeheer.

    Image
    Image
  4. Selecteer naast de planinstelling die je hebt aangevinkt Change plan settings.

    Image
    Image
  5. De Turn off the display optie stelt u in staat om te kiezen hoe lang het computerscherm aan blijft, zowel op de batterij als aangesloten. U kunt een hoeveelheid tijd kiezen of Nooit kiezen. De optie Zet de computer in de slaapstand bepa alt hoe lang de computer zelf aan blijft totdat deze wordt gezet in slaapstand.

    Image
    Image
  6. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Hoe laat ik mijn cursor automatisch bewegen?

Als je om welke reden dan ook de energie-instellingen op je computer niet kunt wijzigen, kun je ook een programma gebruiken dat je muis beweegt of automatisch op een knop drukt. In deze stappen gebruiken we het programma Koffie.

  1. Download het koffieprogramma. Open vervolgens het installatieprogramma en volg de aanwijzingen om het programma te installeren.
  2. Eenmaal geïnstalleerd, ga naar de zoekbalk en zoek het Coffee programma.

    Image
    Image
  3. Zodra je het programma opent, zal het elke minuut op de F15-toets op de achtergrond drukken om je computer wakker te houden.

    Image
    Image
  4. Als u het programma wilt sluiten, gaat u naar uw werkbalk onder aan uw bureaublad, klikt u met de rechtermuisknop op de Coffee-app en selecteert u Exit.

    Image
    Image

Hoe zorg ik ervoor dat mijn computer niet wordt vergrendeld?

Als uw computer na een periode van inactiviteit in de sluimerstand gaat, moet u mogelijk uw wachtwoord invoeren om hem weer te kunnen gebruiken. Dit is eigenlijk een andere instelling die u kunt wijzigen als u niet wilt dat dit gebeurt.

  1. Ga naar het Start menu en selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Accounts.

    Image
    Image
  3. Selecteer in de zijbalk Aanmeldopties en scrol omlaag naar Aanmelding vereisen.

    Image
    Image
  4. In de vervolgkeuzelijst onder Als u weg bent geweest, wanneer moet u zich dan opnieuw aanmelden in Windows? Selecteer Nooit. U hoeft zich nu niet opnieuw aan te melden bij uw computer wanneer u deze uit de sluimerstand ha alt.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe houd ik mijn computer wakker zonder instellingen te wijzigen?

    Naast een programma dat je muis automatisch beweegt, zoals Coffee (hierboven beschreven), kun je je screensaver aanpassen. Ga naar Configuratiescherm > Personalisatie > Change Screensaver Naast On Resume, Display Inlogscherm, verwijder het vinkje. Dit voorkomt dat uw systeem slaapt.

    Kan iemand Mouse Jiggler op mijn computer detecteren?

    Nee. Als u de Mouse Jiggler-plug-in gebruikt om te voorkomen dat uw computer in slaapstand gaat, kan software voor het bewaken van werknemers of netwerkpersoneel het niet detecteren omdat er geen software bij betrokken is; het fungeert als een aanwijsapparaat.

    Hoe houd ik een Mac-computer wakker?

    Selecteer in het Apple-menu Systeemvoorkeuren > Energiebesparing Vink het vakje aan naast Voorkomen dat de computer slaapt automatisch wanneer het scherm is uitgeschakeld Schakel het selectievakje naast Zet harde schijven indien mogelijk in Versleep vervolgens de Computer Sleep en /of Slaapstand weergeven schuifregelaars naar Nooit

Aanbevolen: