Waarom zou iemand het dure MagSafe-batterijpakket van Apple kopen?

Inhoudsopgave:

Waarom zou iemand het dure MagSafe-batterijpakket van Apple kopen?
Waarom zou iemand het dure MagSafe-batterijpakket van Apple kopen?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple's MagSafe Battery Pack plakt aan de achterkant van de iPhone 12 en laadt hem op.
  • De iPhone kan het batterijpakket omgekeerd opladen.
  • Diepe integratie maakt dit pakket handiger en batterijvriendelijker dan de concurrentie.
Image
Image

Apple's nieuwe MagSafe-batterijpakket biedt een fractie van de capaciteit van alternatieven, terwijl het minstens twee keer zoveel kost. Dus waarom zou iemand er $ 99 voor betalen?

Het nieuwe batterijpakket heeft misschien weinig capaciteit, maar het is lang op functies die externe makers niet kunnen toevoegen, dankzij de exclusieve toegang van Apple tot de diepten van het brein en lef van de iPhone. Voeg daarbij het feit dat dit een uiterst handige oplader is en dat MagSafe hem toekomstbestendiger maakt dan de eerdere inspanningen van Apple, en je hebt misschien een winnaar.

"Ik denk dat het grote voordeel van dit batterijpakket is dat het een echte MagSafe-oplader is", vertelde reizende zakenman en Filter King-oprichter Rick Hoskins aan Lifewire via e-mail. "Voor zover ik kan zien, gebruiken de andere batterijpakketten op de markt Qi-oplaadspoelen. Ze zijn aanzienlijk minder efficiënt. Het MagSafe-batterijpakket kan een telefoon ongeveer twee keer zo snel opladen. Dat betekent minder tijd met uw telefoon bevestigd aan een zware batterij."

MagSafe en omgekeerd opladen

MagSafe is de naam die Apple heeft gegeven aan de zelfklevende magnetische inductieladers en accessoires die het maakt voor de iPhone. Het is een soort opgevoerde versie van de Qi-opladers die met de meeste telefoons werken. Sommige makers verkopen Qi-compatibele batterijpakketten, zoals Hoskins vermeldt. Anderen, zoals het eersteklas accessoirehuis Anker, maken MagSafe-compatibele opladers, maar omdat ze niet door Apple zijn gecertificeerd, kunnen ze niet tegen het volledige tarief opladen. Dat brengt ons bij het eerste voordeel van het nieuwe pakket van Apple.

Bij gebruik als accu laadt hij op met dezelfde snelheid van 5 watt als de concurrentie. Dit houdt de boel koel. Maar je kunt het apparaat ook in een stopcontact steken, waar het de telefoon vervolgens met een snelheid van 15 watt kan opladen. Hiervoor moet je hem aansluiten op een USB-C power brick die 20 watt of meer kan leveren.

Ik denk dat het grote voordeel van dit batterijpakket is dat het een echte MagSafe-oplader is.

"De lijn van MagSafe draadloze opladers is de enige die een iPhone 12 snel kan opladen met 15 watt, terwijl alle andere draadloze opladers een iPhone 12 opladen met een maximum van 7,5 watt. stroomtoevoer naar zijn eigen MagSafe-batterijpakket, "vertelde Nigel William, CEO van Cream Charger Warehouse, Lifewire via e-mail.

De iPhone kan de batterij ook omgekeerd opladen. Gewoonlijk zou u het batterijpakket op de stroom aansluiten en zou het zichzelf en de iPhone opladen. Maar als u in plaats daarvan de iPhone op de stroom aansluit, gebeurt hetzelfde. De iPhone laadt zichzelf op en laadt het pakket op via MagSafe.

Dit omgekeerde opladen is nuttiger dan het klinkt.

Image
Image

"Ik rij veel", zegt Hoskins. "Als een accu leeg raakt terwijl ik onderweg ben, is het eigenlijk nutteloos. Maar met de Apple-accu kan ik mijn telefoon opladen met CarPlay en mijn telefoon laadt de accu op. Voor iemand die altijd onderweg is, deze functionaliteit is van onschatbare waarde."

Het is mogelijk dat deze functie voor achteruit opladen in de toekomst naar andere gadgets kan komen. Stel je voor dat je je AirPods oplaadt door de case op de achterkant van de iPhone te leggen. Of je iPhone opladen vanaf een iPad.

"Omgekeerd opladen is zogenaamd erg snel en efficiënt bij het opladen van een iPhone, en [het] stoot minder energie uit, dus er is minder kans op beschadiging van de batterij van de telefoon", vertelde Christen Costa, CEO van Gadget Review, aan Lifewire via e-mail. "Als iemand die tijdens het opladen veel batterijen heeft verloren door oververhitting, zou ik zeggen dat dat het waard is."

Geheime Appelmoes

Het batterijpakket verslaat de concurrentie ook op een andere manier. Een daarvan is dat de iPhone het batterijniveau van het pakket laat zien op het vergrendelscherm en in de batterijwidget. Hierdoor kunt u moeiteloos de niveaus in de gaten houden - de informatie bevindt zich op dezelfde plaatsen waar u al kijkt.

Image
Image

Een ander voordeel is dat de iPhone zijn oplaadpatronen kan optimaliseren om zijn eigen batterij beter te sparen. Elke oplaadbare batterij heeft een eindig aantal laad-/ontlaadcycli - naarmate u de batterij gebruikt, neemt de capaciteit af. Omdat het de hele keten controleert, gebruikt Apple een paar trucjes om je iPhone te beschermen ten koste van het batterijpakket. Als de iPhone bijvoorbeeld in een Apple-batterijhouder zit, zal hij eerst de externe batterij leegmaken, in plaats van zijn eigen batterij te ontladen en weer op te laden.

Deze pakketten kunnen ook gebruikmaken van de geoptimaliseerde oplaadfunctie van Apple, die het opladen onderbreekt voordat de batterij van de iPhone vol is, wederom om de levensduur te verlengen.

Veel mensen zullen deze uitstekende functies niet kennen, maar ze zullen toch genieten van hun voordelen. En voor degenen die het weten, deze diepe integratie, en het gemak dat het met zich meebrengt, is zeker de moeite waard om extra voor te betalen.

Aanbevolen: