Apple Watch Series 7 komt naar verluidt in 2021

Apple Watch Series 7 komt naar verluidt in 2021
Apple Watch Series 7 komt naar verluidt in 2021
Anonim

Apple is naar verluidt van plan later dit jaar een nieuwe Apple Watch uit te brengen, die sneller zal zijn en een beter scherm zal bieden dan de Series 6.

Volgens Bloomberg brengt Apple in 2021 de Apple Watch Series 7 uit, met een nieuw scherm en snellere processor. Het bedrijf zal naar verwachting ook de Apple Watch Series 8 in 2022 uitbrengen, naast een robuustere sporteditie en een bijgewerkte Apple Watch SE. Apple Insider meldt dat de Series 8 een lichaamstemperatuursensor kan bevatten.

Image
Image

Apple zal naar verwachting de Apple Watch Series 7 pas later in 2021 onthullen, hoewel Bloomberg meldt dat het een dikker chassis zal bevatten dan eerdere modellen. Het rapport beweert echter dat de extra dikte niet merkbaar zal zijn.

Bloomberg stelt ook dat Apple's plannen om een glucosemeter naar de Apple Watch te brengen nog enkele jaren weg zijn, hoewel het bedrijf waarschijnlijk meer gezondheidsgerichte functies op toekomstige modellen zal pushen.

De nieuwe Series 7 zal naar verwachting ultrabreedbandfunctionaliteit ondersteunen, wat een groot onderdeel is van Apple's AirTag-itemzoeker.

Er is nog niets officieel onthuld over het nieuwe horloge, hoewel we onze eerste diepgaande blik op watchOS 8 en zijn functies hebben gekregen tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) begin juni.

Apple zal naar verwachting de Apple Watch Series 7 niet onthullen…

Met WatchOS 8 kunnen gebruikers slimme huisdeuren, hotelkamers en meer ontgrendelen met het horloge, dus ultrabreedbandfunctionaliteit is logisch als een upgrade voor de Series 7.

Officiële details over een nieuwe Apple Watch worden later dit jaar verwacht.

Aanbevolen: