Ring biedt end-to-end-coderingsfunctie

Ring biedt end-to-end-coderingsfunctie
Ring biedt end-to-end-coderingsfunctie
Anonim

Amazon's merk voor beveiligingscamera's, Ring, voegt end-to-end encryptie (E2EE) toe voor alle consumenten wereldwijd.

De nieuwe functie is opt-in, dus eigenaren van Ring-apparaten kunnen ervoor kiezen deze toe te voegen of niet. Ring zei dat de functie extra beschermingslagen toevoegt aan video- en audio-opnames.

Image
Image

Hoewel Ring je video's al standaard versleutelt wanneer je ze uploadt naar de Ring-cloud, merkte Ring op dat de nieuwe functie een extra beveiligingslaag toevoegt.

“E2EE biedt een extra, geavanceerde coderingsoptie om klanten nog meer controle te geven over wie hun video’s kan bekijken”, zei Ring op zijn ondersteuningspagina.

"Met video E2EE heeft alleen je geregistreerde mobiele apparaat de speciale sleutel die nodig is om deze video's te ontgrendelen, ontworpen zodat niemand anders je video's kan bekijken, zelfs niet Ring of Amazon."

Het is echter belangrijk op te merken dat Ring-apparaten op batterijen geen end-to-end-coderingsmogelijkheden ondersteunen. Ring biedt een volledige lijst met compatibele apparaten op de ondersteuningspagina, inclusief populaire apparaten zoals de Ring Video Doorbell Pro, de Ring Spotlight Cam Mount en de Ring Floodlight Cam.

Niemand anders kan je video's bekijken, zelfs niet Ring of Amazon.

De end-to-end video-encryptie werkt ook alleen met Ring-app-versies 5.34.0 en hoger en Android 3.34.0 en hoger, dus als je wilt profiteren van extra beveiliging, wil je misschien je app updaten of eerst het besturingssysteem.

Ring heeft ook een tweefactorauthenticatiesysteem dat een verplicht onderdeel is van het installatieproces voor alle nieuwe accounts en een vereiste is voor bestaande gebruikers. Het is waarschijnlijk ook een goed idee om je Ring-wachtwoord regelmatig te wijzigen, aangezien het bedrijf een rotsachtige geschiedenis heeft van privacy-incidenten waarbij apparaten worden gehackt en gegevens worden gelekt.

Aanbevolen: