Hoe u uw Google Nest Hub gebruikt

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Google Nest Hub gebruikt
Hoe u uw Google Nest Hub gebruikt
Anonim

Wat te weten

  • Om een Google Nest Hub in te stellen, open je de Google Home-app op je mobiele apparaat en tik je op de Plus (+) > Apparaat instellen > Nieuw apparaat.
  • Gebruik dezelfde stappen om je slimme apparaten te koppelen aan de Google Home-app, inclusief je tv, verlichting en beveiligingscamera's.
  • Om uw muziek- en videostreamingdiensten te koppelen, tikt u op de Plus (+) > Videoof Muziek en tik vervolgens op Link onder de service waarmee je verbinding wilt maken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Google Nest Hub gebruikt en instelt, zodat je je slimme apparaten kunt bedienen, video kunt streamen en meer met de Google Assistent. De instructies gelden voor alle modellen, inclusief de Google Nest Hub Max.

Hoe stel ik de Google Nest Hub in?

Je moet je Google Nest Hub instellen met de Google Home-app, die kan worden gedownload van de Google Play Store op Android of de App Store op iOS.

Open de Google Home-app en tik op Plus (+) in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Apparaat instellen > Nieuw apparaat. De app helpt je bij het instellen en personaliseren van je Nest Hub.

Image
Image

Hoe gebruik ik de Google Nest Hub?

Net als de originele Google Home, Google Home Mini en Google Home Max, integreert de Nest Hub met Google Assistant, zodat hij alles kan doen wat die apparaten kunnen doen en meer. De Nest Hub bevat ook alle functies van Google Chromecast, wat betekent dat je video's, foto's en meer kunt casten vanaf je telefoon, tablet of computer.

Je kunt je Nest Hub bedienen met spraakopdrachten. Spraakopdrachten moeten worden voorafgegaan door 'Hey Google'. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: 'Hey Google, luister naar Dynamite van BTS op YouTube Music' om je favoriete nummer te streamen. De Nest Hub heeft ook een touchscreen-interface waarmee je aangesloten apparaten en services kunt bedienen.

Je kunt ook elke vraag stellen, zoals "Hey Google, hoeveel dagen tot Kerstmis?", en je krijgt meestal het juiste antwoord. Je kunt zelfs spraakopdrachten gebruiken om shows en films van diensten zoals Disney Plus te streamen, maar je moet eerst je Nest Hub aan je Disney Plus-account koppelen.

Bedien je slimme huis

Gebruik dezelfde stappen hierboven om je slimme apparaten, waaronder je tv, lampen en beveiligingscamera's, te koppelen aan de Google Home-app, zodat je ze kunt bedienen vanaf je Nest Hub. Zodra je apparaten zijn verbonden met de Google Home-app, kun je ze bedienen vanaf je andere slimme Google-speakers. Een belangrijk voordeel van de Nest Hub is dat je ze ook via het touchscreen kunt bedienen. Tik op het tabblad Home Control op het hoofdscherm van je Nest Hub om je verbonden apparaten te zien.

Tik op Routines op je Nest Hub om Google Home-routines te maken. Je kunt bijvoorbeeld een bedtijdroutine instellen waarbij alle lichten uit gaan en de deur op slot gaat als je een slim slot hebt.

Gebruik de Nest Hub als een digitale fotolijst

Als je Google Nest niet in gebruik is, geeft hij een assortiment aan foto's weer met beroemde bezienswaardigheden, kunstwerken, steden van over de hele wereld en de natuur. Als je wilt, kun je foto's uit je Google Foto's-app laten zien.

Tik op je Nest Hub op het startscherm van de Google Home-app en tik op het Instellingen-tandwiel > Fotolijst > Google Foto's Google trekt willekeurig foto's, maar je hebt ook de mogelijkheid om een specifiek album te kiezen en te bepalen hoe vaak de weergave verandert. Zodra je Google Foto's-app aan je Nest Hub is gekoppeld, kun je opdrachten geven als 'Hey Google, laat me een foto zien uit mijn trouwalbum.”

Image
Image

Bellen op Google Nest Hub

Omdat je Nest Hub is verbonden met je telefoon, is het mogelijk om te bellen met spraakopdrachten. U kunt een bedrijf bellen met een opdracht als 'Hey Google, bel Yuan Su Vegetarisch Restaurant', maar als u mensen in de contacten van uw telefoon wilt bellen, moet u een paar stappen nemen:

  1. Open de Google Home-app en tik op je Profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Zorg ervoor dat het Google-account dat aan je Nest Hub is gekoppeld, is geselecteerd en tik vervolgens op Je Google-account beheren.
  3. Scroll door de tabbladen bovenaan het scherm en tik op Mensen en delen.

    Image
    Image
  4. Tik op Contactgegevens vanaf je apparaten.
  5. Tik op de Save contacten van je ingelogde apparaten schakelaar om het in te schakelen.

    Image
    Image
  6. Als uw contacten na een paar minuten niet beginnen te synchroniseren, opent u Instellingen op uw telefoon en tikt u op Google >Instellingen voor Google-apps > Google Contacten synchroniseren.

    Image
    Image
  7. Tik onder Status op Instellingen beheren en tik vervolgens op de schakelaar Automatisch synchroniseren om in te schakelen het.

    Image
    Image

De Google Nest Hub-camera gebruiken

Naast videogesprekken ondersteunt de Nest Hub Max ook gezichtsherkenning om vertrouwelijke gegevens zoals je Google Agenda en Google Foto's-bibliotheek te beschermen. Om de Face Match-functie op je Nest Hub Max in te schakelen, open je de Google Home-app en tik je op het tandwiel Instellingen > Meer instellingen > Assistent > Face Match

Casten naar Google Nest Hub

Nadat je je Nest Hub hebt ingesteld, wordt deze weergegeven als een optie wanneer je het cast-pictogram in een app selecteert. Open bijvoorbeeld een foto in Google Foto's, tik op het cast-pictogram en kies je Nest Hub-scherm om deze op je Nest Hub te zien.

Image
Image

Muziek, films en tv-shows streamen

Je kunt de meeste muziek- en videostreamingservices aansluiten op de Nest Hub. Open gewoon de Google Home-app, tik op Plus (+) in de linkerbovenhoek van het startscherm, tik op Video ofMuziek en tik vervolgens op Link onder de service waarmee je verbinding wilt maken. Nadat je bent ingelogd op je account, kun je muziek en video's streamen via spraakopdrachten of het touchscreen. Als u bijvoorbeeld Netflix wilt kijken, zegt u: "Hey Google, speel een programma/film af op Netflix."

YouTube is standaard geïntegreerd in Google Home, dus als je de Nest Hub vraagt om een nummer of video af te spelen, wordt deze automatisch opgehaald van YouTube of YouTube Music.

Image
Image

FAQ

    Hoe toon ik mijn foto's op de Google Nest Home Hub?

    Tik in de Google Home-app op je Nest-scherm > Instellingen > Fotolijst. Tik op Google Foto's > Selecteer familie en vrienden > die je allemaal wilt toevoegen, en je foto's verschijnen op je Nest-scherm.

    Hoe gebruik ik gebaren op de Google Nest Hub?

    Als gebaren zijn ingeschakeld op een Nest Hub Max of Nest Hub (2e generatie), kun je je hand omhoog houden met je handpalm naar de camera gericht om media te pauzeren en te hervatten, timers en alarmen te sluiten of de Google Assistent te stoppen met praten.

Aanbevolen: