Hoe Google Nest Hub in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Google Nest Hub in te stellen
Hoe Google Nest Hub in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Open de Google Home-app op je mobiele apparaat, tik op de Plus (+) > Apparaat instellen > Nieuw apparaat en volg de aanwijzingen op het scherm.
  • Je mobiele apparaat en Nest Hub moeten op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten om je apparaat in te stellen.
  • Om je Nest Hub te personaliseren, open je de Google Home-app, selecteer je je Nest Hub en tik je op het tandwiel Instellingen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Google Nest Hub instelt, zodat je videogesprekken kunt voeren, films kunt kijken en je slimme huis kunt bedienen, allemaal op één apparaat. De instructies gelden voor alle modellen, inclusief de Google Nest Hub Max.

Een Google Nest Hub instellen

Om je Google Nest Hub in te stellen, moet je de Google Home-app op je mobiele apparaat gebruiken:

  1. Sluit de voeding aan op je Google Nest Hub en steek hem in het stopcontact. De Hub wordt automatisch ingeschakeld.
  2. Download de Google Home-app voor Android of de Google Home-app voor iOS als deze nog niet op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd.
  3. Op je mobiele apparaat, open de Google Home-app en tik op Plus (+) in de linkerbovenhoek van het Startscherm.
  4. Tik op Apparaat instellen.
  5. Tik op Nieuw apparaat.

    Image
    Image
  6. Kies een huis voor je apparaat en tik op Volgende. De app zoekt naar compatibele apparaten in de buurt.

    Je kunt huizen toevoegen in de Google Home-app als je slimme apparaten op verschillende locaties wilt bedienen met je Google Home-app.

  7. Tik op Ja wanneer de app je Nest Hub detecteert.

    Als de app je Nest Hub niet automatisch detecteert, zorg er dan voor dat Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon en ga dichter bij de Hub staan. Sluit vervolgens de Google Home-app en open deze opnieuw.

  8. Er verschijnt een code in de Google Home-app en op je Nest Hub. Zorg ervoor dat de codes overeenkomen en tik vervolgens op Volgende in de app.

    Image
    Image
  9. Lees de servicevoorwaarden en tik op Ik ga akkoord.
  10. De app vraagt of je je apparaatstatistieken en crashrapporten wilt delen om de Nest Hub-ervaring voor alle gebruikers te verbeteren. Tik op Ja, ik doe mee of Nee, bedankt.

    Je keuze heeft op geen enkele manier invloed op je persoonlijke Nest Hub-ervaring. Google gebruikt de informatie alleen om bugs te corrigeren en algemene verbeteringen aan te brengen.

  11. Kies een kamer voor je Nest Hub en tik op Volgende.

    Image
    Image
  12. Selecteer uw wifi-netwerk en tik op Volgende.

    Je mobiele apparaat en je Nest Hub moeten met hetzelfde netwerk zijn verbonden. Als je via je data-abonnement met internet bent verbonden, schakel je dit uit en maak je verbinding met wifi.

  13. Volg de aanwijzingen op het scherm om het personaliseren van je Nest Hub te voltooien. U hebt ook de mogelijkheid om deze instellingen op een later tijdstip te configureren. Nadat je je apparaatinstellingen hebt bekeken, wordt je Nest Hub ingesteld.

    Image
    Image

Personaliseer je Google Nest Hub

Om je Nest Hub aan te passen, open je de Google Home-app op je mobiele apparaat, selecteer je je Google Nest Hub en tik je op het tandwiel Instellingen Vanuit dit scherm kun je de oproep configureren instellingen en pas het scherm aan. Je kunt je Nest Hub ook koppelen aan Disney Plus, Netflix, Hulu en andere streamingdiensten.

Download de Nest-app voor Android of de Nest-app voor iOS om de apparaatgeschiedenis te bekijken en geavanceerde functies in te stellen, zoals gezichtsherkenning.

Image
Image

FAQ

    Wat kun je doen met de Google Nest-hub?

    Je kunt de Google Nest Hub gebruiken om verschillende slimme apparaten in je huis te bedienen. Het kan u helpen toegang te krijgen tot uw media, uw tv aan en uit te zetten, agenda-afspraken in te stellen, boodschappenlijstjes te maken, bewakingscamerabeelden te bekijken en meer. Bekijk de volledige lijst met Nest Hub-functies van Google.

    Hoe kun je je Nest Hub verbinden met een ander wifi-netwerk?

    Een Google Nest Hub kan maar één wifi-netwerk tegelijk onthouden. Om verbinding te maken met een ander netwerk, open je de Google Home-app, tik je op je apparaat en ga je naar Instellingen > Apparaatinformatie Tik op Vergeet naast Wi-Fi. Stel vervolgens je Nest in op het nieuwe netwerk.

    Hoe stel je een Google Nest Hub Max-camera in?

    Open de Google Home-app en selecteer de Google Nest Hub Max. Tik op Nest Cam instellen en volg de instructies op het scherm.

    Hoe stel je SiriusXM in op een Google Nest Hub?

    Zorg er eerst voor dat je mobiele apparaat en je Google Nest Hub verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk. Je kunt SiriusXM vervolgens koppelen met je Nest Hub door de Google Home-app te openen en op Instellingen te tikken onder Google Assistent-services, selecteer Radio > SiriusXM en koppel je account.

Aanbevolen: