Wat is Microsoft Office 2019?

Inhoudsopgave:

Wat is Microsoft Office 2019?
Wat is Microsoft Office 2019?
Anonim

Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de Microsoft Office Suite. Het werd uitgebracht in oktober 2018 en een preview-versie was daarvoor beschikbaar, in het tweede kwartaal van datzelfde jaar. Het bevat de applicaties die beschikbaar waren in eerdere suites (zoals Office 2016 en Office 2013), waaronder Word, Excel, Outlook en PowerPoint, evenals servers zoals Skype voor Bedrijven, SharePoint en Exchange.

Image
Image

Office 2019-vereisten

Je hebt Windows 10 nodig om de nieuwe suite te installeren. De belangrijkste reden hiervoor is dat Microsoft haar Office-apps voortaan twee keer per jaar wil updaten, op een vergelijkbare manier als ze nu Windows 10 updaten. Om alles naadloos te laten werken, moet de technologie in elkaar passen.

Bovendien streeft Microsoft ernaar om eerdere versies van Office op den duur uit te faseren omdat ze niet op de tweejaarlijkse cadans zitten. Microsoft houdt dit schema nu voor bijna al zijn software in de gaten.

Het voordeel voor u, de gebruiker, is dat u altijd over de meest actuele versies van zowel Windows 10 als Office 2019 beschikt, op voorwaarde dat u Windows Updates installeert. Microsoft zegt ook dat ze Office 2019 vijf jaar zullen ondersteunen en daarna ongeveer twee jaar uitgebreide ondersteuning bieden. Dit betekent dat u Office 2019 nu kunt aanschaffen en tot ergens rond 2026 kunt gebruiken.

Office 2019 versus Microsoft 365

Microsoft heeft duidelijk verklaard dat Microsoft Office 2019 "eeuwigdurend" zal zijn. Dit betekent dat u, in tegenstelling tot Microsoft 365, de Office-suite kunt kopen en bezitten. Je hoeft niet te betalen voor een maandelijks abonnement om het te gebruiken (zoals het geval is met Microsoft 365).

Microsoft doet dit omdat ze zich nu realiseren dat niet alle gebruikers klaar zijn voor de cloud (of deze misschien niet vertrouwen) en hun werk offline en op hun eigen machines willen houden. Veel gebruikers geloven niet dat de cloud veilig genoeg is en willen op hun eigen voorwaarden de baas zijn over hun eigen gegevens. Natuurlijk zijn er mensen die ook geen maandelijks bedrag willen betalen om het product te gebruiken.

Als u momenteel een Microsoft 365-gebruiker bent, is er geen reden om Office 2019 aan te schaffen. Tenzij dat is, wilt u zich afmelden voor uw abonnement en ook al uw werk offline verplaatsen. Als u echter besluit om dat te doen, kunt u uw werk desgewenst nog steeds in de cloud opslaan met behulp van opties zoals OneDrive, Google Drive en Dropbox. Door dit te doen, kunt u af van de maandelijkse abonnementskosten die u nu beta alt voor Microsoft 365.

Nieuwe functies

Een paar van de nieuwe functies die zijn geïntroduceerd in de Microsoft Office 2019-suite:

  • Microsoft Office 2019 heeft nieuwe en verbeterde inktfuncties, zoals drukgevoeligheid.
  • PowerPoint 2019 heeft nieuwe visualisatiefuncties, zoals Morph en Zoom.
  • Excel 2019 heeft nieuwe formules en grafieken om gegevensanalyse krachtiger te maken.
  • Verbeteringen aan Exchange, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvatten ook updates om de bruikbaarheid van spraak, beveiliging en IT-beheer te verbeteren.

FAQ

    Hoeveel kost Microsoft Office 2019?

    Office 2019 voor studenten en thuisgebruik kost een eenmalige aankoopprijs van $ 149,99. Office Home and Business is te koop voor een eenmalige prijs van $ 249,99. Als je in plaats daarvan zou kiezen voor een Microsoft 365-abonnement, abonneer je dan op een gezinslaag voor $ 99 per jaar of $ 9,99 per maand. Microsoft 365 Personal kost $ 69,99 per jaar of $ 6,99 per maand. Microsoft 365 Apps for Business kost $ 8,25 per maand per gebruiker (met een jaarlijkse verbintenis) en Microsoft 365 Business Standard kost $ 12.50 per maand per gebruiker (met een jaarlijkse verbintenis).

    Hoe lang duurt het om Microsoft Office 2019 te installeren?

    Afhankelijk van je internetverbinding kan het downloaden en installeren van Microsoft Office 2019 tussen de 15 minuten en twee uur duren.

    Hoe krijg ik Microsoft Office 2019 gratis?

    Hoewel je Microsoft Office 2019 niet gratis kunt krijgen, heb je wel toegang tot gratis Office-tools via Office op het web en een Microsoft-account. Je hebt gratis toegang tot Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, OneDrive, Skype en meer, zij het met beperkte functies.

Aanbevolen: