Een Apple Watch opnieuw synchroniseren

Inhoudsopgave:

Een Apple Watch opnieuw synchroniseren
Een Apple Watch opnieuw synchroniseren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Watch > Algemeen > Reset > Reset Sync Gegevens om uw Apple Watch opnieuw te synchroniseren.
  • Als dat niet werkt, probeer dan de Apple Watch los te koppelen en te repareren met je iPhone.
  • Controleer of je iPhone en Apple Watch verbonden zijn met wifi en Bluetooth ingeschakeld.

Dit artikel leert je hoe je een Apple Watch opnieuw kunt synchroniseren en handmatig kunt koppelen met een iPhone. Er wordt ook gekeken wat u moet doen als uw Apple Watch niet correct synchroniseert.

Een Apple Watch opnieuw synchroniseren

Je Apple Watch zou automatisch opnieuw moeten synchroniseren met je iPhone wanneer de twee apparaten in de buurt zijn. Dit is wat u moet doen als u de twee apparaten handmatig opnieuw moet synchroniseren.

Als je apparaten niet synchroniseren, is een snelle oplossing om te controleren of Bluetooth en Wi-Fi beide zijn ingeschakeld op je iPhone. Deze controle lost de meeste synchronisatieproblemen op.

  1. Op je iPhone, open de Watch-app.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Scroll naar beneden en tik op Reset.
  4. Tik op Synchronisatiegegevens resetten.

    Image
    Image
  5. Je iPhone wist nu alle contacten en agendagegevens op je Apple Watch samen met de synchronisatie-instellingen voordat het synchronisatieproces opnieuw wordt gestart en al je gegevens opnieuw worden gesynchroniseerd.

Hoe u uw Apple Watch kunt ontkoppelen

Als je Apple Watch nog steeds niet correct koppelt met je iPhone, moet je hem mogelijk ontkoppelen en repareren met je telefoon. Hier leest u hoe u het ontkoppelt voordat u het opnieuw synchroniseert.

  1. Op je iPhone, open de Watch-app.
  2. Tik op Alle horloges.
  3. Tik op de infoknop naast de horlogenaam.

    Image
    Image
  4. Tik op Apple Watch ontkoppelen.
  5. Tik opnieuw op Apple Watch ontkoppelen.

    Image
    Image
  6. Voer uw wachtwoord in en tik op Ontkoppelen.
  7. Wacht tot het ontkoppelingsproces is voltooid.

Hoe Apple Watch handmatig te koppelen

Zodra je je Apple Watch hebt losgekoppeld van je iPhone, kun je deze als volgt opnieuw koppelen.

Je moet wachten tot je Apple Watch klaar is met resetten om dit te doen.

  1. Op je iPhone, open de Watch-app.
  2. Tik op Start koppelen.
  3. Tik op Instellen voor mezelf.

    Image
    Image
  4. Beweeg de camera van je iPhone over je Apple Watch om de apparaten te koppelen.
  5. Tik op Herstellen vanuit back-up om uw Apple Watch te herstellen vanaf een eerdere back-up.

    Image
    Image
  6. Tik op de naam van de Apple Watch en tik vervolgens op Doorgaan.
  7. Houd zowel iPhone als Apple Watch bij elkaar en wacht tot het apparaat is hersteld.

Waarom synchroniseert mijn Apple Watch niet?

Als je hebt geprobeerd de gegevens van je Apple Watch-synchronisatie opnieuw in te stellen en hebt geprobeerd de twee apparaten te repareren, en het werkt nog steeds niet, zijn er enkele andere opties. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste redenen waarom uw Apple Watch mogelijk niet correct synchroniseert.

  • Controleer uw Apple Watch-verbinding. Controleer of uw Apple Watch is verbonden met uw iPhone. Als er een rood X- of iPhone-pictogram wordt weergegeven op het horloge, is de verbinding mogelijk verbroken. Zorg ervoor dat de twee apparaten in de buurt zijn.
  • Controleer of uw iPhone correct verbinding maakt. Controleer of zowel Wi-Fi als Bluetooth zijn ingeschakeld via uw iPhone.
  • Vliegtuigmodus uitschakelen. Als de vliegtuigmodus op uw iPhone is geactiveerd, kan deze geen verbinding maken met uw Apple Watch. Schakel de vliegtuigmodus uit.
  • Herstart je Apple Watch en iPhone. Probeer beide apparaten opnieuw op te starten om te zien of je een verbinding kunt forceren.

FAQ

    Hoe synchroniseer je muziek op een Apple Watch 2?

    Als je muziek niet synchroniseert van je iPhone naar je Apple Watch, ga dan naar Instellingen > Bluetooth van je iPhone en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Probeer vervolgens uw muziek opnieuw te synchroniseren. Open de Watch-app op uw iPhone, tik op My Watch, scrol vervolgens naar Music en tik op het plusteken(Muziek toevoegen). Zoek de muziek waarnaar u wilt luisteren en tik op het plusteken Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan eerst de muziek naar uw iPhone te downloaden en synchroniseer de muziek vervolgens met uw horloge. Een andere optie: schakel beide apparaten uit, start eerst je iPhone opnieuw op, dan je Watch en probeer vervolgens je muziek opnieuw te synchroniseren.

    Hoe synchroniseer je foto's met een Apple Watch?

    Open de Watch-app op uw gekoppelde iPhone om foto's te synchroniseren met uw Apple Watch en tik vervolgens op My Watch > Photos In de Photo Syncing sectie, tik op Select Photo Album en tik vervolgens op het album dat u wilt synchroniseren. Tik nogmaals op Photos, tik vervolgens op Photos Limit en selecteer het aantal foto's dat u wilt weergeven.

    Hoe synchroniseer je contacten met een Apple Watch?

    Contacten worden automatisch gesynchroniseerd wanneer u uw horloge en iPhone koppelt. Open de Watch-app op je gekoppelde iPhone en tik op My Watch > Contacts om aan te passen hoe je contacten ziet. Tik op Mijn telefoon spiegelen om de sorteer- en weergavevolgorde van uw iPhone te gebruiken. Tik op Aangepast om de gewenste sortering en weergavevolgorde in te stellen

Aanbevolen: