Kensington kondigt nieuwe StudioCaddy aan om al je Apple Gear op te laden

Kensington kondigt nieuwe StudioCaddy aan om al je Apple Gear op te laden
Kensington kondigt nieuwe StudioCaddy aan om al je Apple Gear op te laden
Anonim

Kensington's nieuwe StudioCaddy is een alles-in-één standaard voor uw Apple-producten die USB-poorten en draadloos Qi-opladen biedt voor meerdere apparaten zonder veel bureauruimte in beslag te nemen.

De StudioCaddy is speciaal ontworpen voor het Apple-ecosysteem om uw MacBook, iPad, iPhone en AirPods draadloos op te laden. Het kan ook apparaten opladen die een bekabelde verbinding vereisen, zoals oudere iPad/iPhone-modellen of de Apple Watch, via ingebouwde USB-A- en USB-C-poorten. Bovendien heeft de StudioCaddy ook een vrij kleine footprint, dus het zal je bureau niet rommelig maken terwijl je je apparaten oplaadt.

Image
Image

Het kan uw MackBook (gesloten), iPad Pro (tot 12,9-inch), iPhone en AirPods allemaal tegelijkertijd vasthouden en opladen, en bevat extra USB-A- en USB-C-poorten (oplaadkabels zijn niet inbegrepen). Je kunt zowel je iPhone als iPad Pro gebruiken in liggende of staande stand terwijl ze worden opgeladen. Als je zowel je iPhone als iPad tegelijk wilt gebruiken, kun je de magnetisch bevestigde dubbele Qi-oplader scheiden om ze uit te spreiden in je werkruimte.

Image
Image

Door apparaten zoals de MacBook, iPad en iPhone verticaal te houden, vermindert de StudioCaddy de hoeveelheid bureauruimte die ze normaal gesproken in beslag zouden nemen. Werkelijke afmetingen zijn niet officieel vermeld, maar de caddy lijkt een kleinere voetafdruk te hebben dan een iPad Pro. Dit betekent dat je de meeste van je Apple-apparaten binnen handbereik hebt en minder ruimte in beslag neemt dan een paar boeken. Kensington zegt dat de StudioCaddy ook compatibel is met de meeste iPhone-hoesjes tot 3 mm dik, de meeste iPad-hoesjes, het Apple Magic Keyboard en de Apple Smart Keyboard Folio.

De Kensington StudioCaddy is vanaf vandaag verkrijgbaar en kost $ 179,99.

Aanbevolen: