Werkt de Google Nest Hub met Ring?

Inhoudsopgave:

Werkt de Google Nest Hub met Ring?
Werkt de Google Nest Hub met Ring?
Anonim

Wat te weten

  • De Google Home Nest Hub is technisch niet compatibel met de Ring Doorbell, maar je kunt ze samen met beperkte functionaliteit gebruiken.
  • Je hebt een combinatie van de Nest-app, Google Home-app en de Ring Doorbell-app nodig om verbinding te maken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Google Nest Hub verbindt met de Ring Doorbell en ze samen gebruikt.

Kun je een Ring Doorbell verbinden met een Google Nest Hub?

Je kunt een Ring Doorbell aansluiten op je Google Nest Hub of een ander Google Home-product, maar je moet begrijpen dat je niet alle mogelijkheden van de Ring krijgt.

Je moet de Google Home-app, Nest-app en de Ring Doorbell-app downloaden van de Apple App Store of de Google Play Store. De Ring Doorbell is compatibel met verschillende thuisproducten, waardoor het verbinden van al deze apps vrij eenvoudig is.

De Ring Doorbell verbinden met een Google Nest Hub

Je moet een paar stappen uitvoeren om je Ring-deurbel te verbinden met je Google Nest Hub.

  1. Je begint met het openen van Google Home.
  2. Klik op het plusteken in de linkerbovenhoek.
  3. Klik vervolgens op Apparaat instellen.

    Image
    Image
  4. Er zijn twee opties die je tegenkomt: Nieuw apparaat en Werkt met Google. Klik op Nieuw apparaat.

  5. Als er geen apparaten worden gescand, wordt u gevraagd een apparaat uit de lijst te kiezen.
  6. Zodra dit gebeurt, wordt u gevraagd de Nest-app te gebruiken om de Nest en Ring te verbinden.

    Image
    Image
  7. Beide apparaten worden nu gekoppeld.

Er zijn enkele beperkingen bij het gebruik van Ring en de Google Nest Hub

Google en Amazon zijn concurrenten, en aangezien Amazon Ring bezit, zijn er enkele beperkingen aan het gebruik van Ring via de Google Nest Hub. Je kunt geen live video streamen vanaf je deurbel, wat betekent dat je geen live videofeed kunt krijgen.

De Google Nest gaat echter rinkelen en stuurt meldingen van de Ring Doorbell. Je kunt het Ring-apparaat ook bedienen met spraakopdrachten van Google Assistant. Je zou bijvoorbeeld zeggen: 'Google Show Front Door Camera' en ofwel de Nest-app wordt geopend of de Ring-app als je dat instelt.

Je kunt de stand-alone Ring-app verbinden om deze ook via Google Assistant te openen, zij het met een minder gevarieerde reeks opties.

Welke opdrachten kan mijn Ring Camera doen met Google Home?

Er zijn verschillende spraakopdrachten die je kunt instellen om met je Google Home te werken met betrekking tot de Ring Doorbell. Zoals met de meeste andere slimme apparaten die je koppelt via Google Home, zijn er verschillende commando's die je kunt gebruiken, zoals 'Belwaarschuwingen uitschakelen' of 'Belwaarschuwingen inschakelen'. Je kunt de Google Assistent ook vragen de Ring-app te openen en de livefeed van de deurbelcamera te bekijken.

Google Assistant maakt het gebruik van de Ring Camera een fluitje van een cent, vooral als je andere slimme, op het huis aangesloten producten in huis hebt. Je kunt de Ring ook beantwoorden via Google Assistant en bewegingsopnames van het apparaat bekijken. Al met al heeft Google toegang tot de basisfuncties van de Ring Doorbell en krijgt u een idee van wat er aan de hand is.

Welke Ring Doorbells werken met de Nest Hub?

Google werkt de Nest Hub-software voortdurend bij zodat deze compatibel is met nieuwe apparaten. Het meest recente Ring-model B08CKHPP52-deurbel en het Ring Video Pro-deurbelmodel: 88LP000CH000 werken met de Nest Hub. Zoals met elke soort technologie, kan een poging om een oudere Ring Doorbell te koppelen problematisch zijn.

FAQ

    Hoe gebruik ik Alexa met een Google Nest Hub?

    Je kunt Alexa gebruiken om Google Nest-camera's, videodeurbellen en thermostaten te bedienen. Om Alexa te verbinden met je Google Nest-producten, schakel je de Google Nest Skill in de Amazon Alexa-app in en volg je de aanwijzingen. Vraag Alexa vervolgens om je apparaten te ontdekken door te zeggen: "Alexa, ontdek mijn apparaten."

    Hoe reset ik een Google Nest Hub?

    Als je een Google Nest Hub reset, kun je het apparaat opnieuw opstarten of terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Koppel de Nest Hub los van de voeding om opnieuw op te starten; laat de stekker ongeveer 60 seconden uit het stopcontact en steek hem er dan weer in. Als je een Google Nest Hub wilt terugzetten op de fabrieksinstellingen, houd je de knoppen Volume omhoog en Volume omlaag tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt.

Aanbevolen: