Google lanceert nieuwe bedrade Nest-camera en Nest-camera met schijnwerper

Google lanceert nieuwe bedrade Nest-camera en Nest-camera met schijnwerper
Google lanceert nieuwe bedrade Nest-camera en Nest-camera met schijnwerper
Anonim

De twee nieuwste Nest-camera's van Google zijn nu te koop in de Google Store. De ene is een budgetvriendelijke bedrade optie, terwijl de andere een beveiligingscamera voor buiten is met een schijnwerper.

De apparaten maken deel uit van een grote vernieuwing voor de Nest-lijn die Google eerder dit jaar aankondigde. Het bedrijf bracht in augustus een batterijgevoede Nest-camera voor binnen en buiten uit, samen met een Nest-deurbel op batterijen. Het waren de eerste Nest-producten die op de markt kwamen sinds de Hello-deurbel in 2018.

Image
Image

De nieuwe Google Nest Cam met Floodlight kost $ 280 en kan een bestaande buitenlamp of bedrading vervangen. De LED-schijnwerper gebruikt zowel 180-graden bewegingssensoren als de slimme technologie van de camera om te bepalen wanneer en wat hij oplicht. Je kunt zelfs het soort activiteit selecteren dat je wilt vastleggen, wat handig is als je niet wilt dat het elke keer wordt ingeschakeld als de kat van de buren je tuin binnenkomt.

De Nest Cam met schijnwerper werkt uitsluitend met de Google Home-app en levert een 24/7 videofeed in 1080p met HDR als je een Nest Aware Plus-abonnement hebt. Zelfs zonder abonnement kun je de Woning-app gebruiken om Activiteitszones te maken, routines in te stellen en een back-up van ongeveer een uur aan beeldmateriaal op het apparaat zelf te maken, voor het geval je stroom of internet uitv alt.

Ondertussen begint de nieuwe bedrade Nest Cam bij $ 100 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: sneeuw, linnen, mist en zand met een esdoornhouten basis, een functie die andere slimme beveiligingscamera's niet bieden. Google zegt dat de camera "10 keer meer machine learning-kracht" heeft dan de apparaten van de vorige generatie Nest. Het komt ook met drie uur videogeschiedenis in HDR-kwaliteit, de mogelijkheid om activiteitszones te maken en lokale opslagback-up.

Aanbevolen: