Een Echo Dot registreren

Inhoudsopgave:

Een Echo Dot registreren
Een Echo Dot registreren
Anonim

Wat te weten

  • U kunt Amazon uw Echo Dot laten registreren op het moment van aankoop.
  • Als een Echo Dot niet is geregistreerd, stelt u deze in met de Alexa-app en wordt deze automatisch geregistreerd.
  • Als je een gebruikte Echo Dot hebt, moet deze worden uitgeschreven door de vorige eigenaar of de fabrieksinstellingen herstellen voordat je hem kunt registreren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Echo Dot registreert, inclusief instructies voor wat u moet doen als u problemen ondervindt met een gebruikte Echo Dot die nog steeds op een ander account is geregistreerd.

Hoe registreer ik mijn echo-apparaat?

Als je een Echo-apparaat koopt, zoals een Echo Dot, heb je de mogelijkheid om het op je account te laten registreren of helemaal niet. Wanneer een apparaat dat nog niet is geregistreerd, is ingesteld door de eigenaar, wordt het automatisch geregistreerd bij het bijbehorende Amazon-account als onderdeel van het installatieproces. Onder normale omstandigheden zijn er geen extra stappen nodig.

Zo stel je een Echo Dot in:

  1. Zoek de Echo Dot die je wilt kopen op de Amazon-website.
  2. Zoek onder de knoppen Toevoegen aan winkelwagentje en Nu kopen naar Koppel mijn apparaat aan mijn Amazon-account om de installatie te vereenvoudigen en klik op het selectievakje als dit nog niet is aangevinkt.

    Image
    Image
  3. De Echo Dot wordt automatisch geregistreerd op uw account.
  4. Wanneer de Echo Dot arriveert, sluit je hem aan en volg je de instructies in je Alexa-app.

Waarom zegt mijn Echo Dot dat hij niet is geregistreerd?

Als Amazon je Echo Dot niet heeft geregistreerd op het moment van aankoop, of als je een gebruikte Echo Dot hebt gekocht, kun je een probleem tegenkomen waarbij staat dat het niet is geregistreerd. Het is een probleem met gebruikte apparaten, omdat u mogelijk een Echo Dot krijgt die nog steeds is gekoppeld aan het account van de oorspronkelijke eigenaar. Zolang het op hun account is geregistreerd, kun je het niet verbinden met je eigen Amazon-account en het gaan gebruiken.

Als je contact hebt met de oorspronkelijke eigenaar van de Echo Dot, kun je hem vragen deze uit te schrijven. Nadat ze het apparaat uit hun account hebben verwijderd, kun je de Echo Dot registreren bij je account.

Als je een tweedehands Echo Dot hebt die je niet kunt registreren, vraag dan de vorige eigenaar om deze stappen uit te voeren:

  1. Navigeer naar de Amazon-apparaatbeheersite.
  2. Klik op Echo.

    Image
    Image
  3. Klik op de Echo Dot die moet worden uitgeschreven.

    Image
    Image
  4. Klik op Uitschrijven.

    Image
    Image
  5. Klik opnieuw op Uitschrijven.

    Image
    Image
  6. De Echo Dot kan nu worden geregistreerd op een nieuw account.
  7. Stel je Echo Dot in om het te registreren.

Fabrieksinstellingen herstellen uw echopunt om registratie toe te staan

Als je een Echo Dot hebt, kun je je niet registreren, vooral als je een gebruikte Echo Dot hebt en geen contact kunt opnemen met de vorige eigenaar, dan moet je de fabrieksinstellingen herstellen. In de meeste gevallen kunt u door een fabrieksreset uit te voeren de Echo Dot registreren op uw Amazon-account en instellen zonder andere fouten.

Hier leest u hoe u Echo Dot-apparaten kunt resetten:

  • Eerste generatie: zoek naar een klein gaatje in de onderkant van het apparaat en steek een paperclip erin. Houd de interne knop met de paperclip ingedrukt totdat het ringlampje van kleur verandert.
  • Tweede generatie: Houd de knoppen voor microfoon uit en volume omlaag ingedrukt totdat de lichtring oranje wordt.
  • Derde en vierde generatie: Houd de actieknop ingedrukt totdat de lichtring oranje wordt.
  • Echo Show: Zeg: "Alexa, ga naar instellingen." Tik vervolgens op Apparaatopties > Reset naar fabrieksinstellingen.

In elk geval kunt u uw Echo Dot instellen en registreren nadat u deze opnieuw hebt ingesteld. Open gewoon de Alexa-app op je telefoon wanneer je het ringlampje op je Echo oranje ziet worden en volg de instructies op het scherm.

Wat te doen als u nog steeds geen Echo Dot kunt registreren

Als je je Echo Dot nog steeds niet kunt registreren nadat je de fabrieksinstellingen hebt hersteld, moet je contact opnemen met de klantenservice van Amazon. Je kunt contact met ze opnemen via de Amazon-website of rechtstreeks via de Alexa-app voor snellere hulp.

Dit is wat je moet doen als je je Dot nog steeds niet kunt registreren:

  1. Start de Alexa-app op je telefoon.
  2. Tik op Meer.
  3. Tik op Help & Feedback.
  4. Tik op Chat met ons voor tekstgebaseerde ondersteuning of Spreek met een vertegenwoordiger om met een ondersteuningsmedewerker te praten.

    Image
    Image
  5. Vertel de Amazon-ondersteuningsmedewerker dat je een Echo Dot hebt die je niet kunt registreren. Ze zouden het moeten kunnen afmelden en mogelijk zelfs voor je op je account kunnen registreren.
  6. Als je klaar bent met de ondersteuningsmedewerker van Amazon, stel je Echo Dot in met de Alexa-app.

FAQ

    Hoe registreer ik mijn Echo Dot op een ander Amazon-account?

    Als je de registratie wilt overzetten naar een van je andere Amazon-accounts, moet je deze eerst uitschrijven via de instellingen voor apparaatbeheer. Je kunt ook de Alexa-app gebruiken om het uit te schrijven. Ga naar Instellingen > Apparaatinstellingen > selecteer uw Echo Dot > Deregister Log uit bij de Alexa-app met het oude account en log in met het andere Amazon-account om het installatie-/registratieproces te starten.

    Hoe registreer ik een Echo Dot die ik als cadeau heb gekregen?

    Als de koper Dit is een geschenk bij aankoop van de Echo Dot heeft gekozen, zou deze ongeregistreerd moeten aankomen. Sluit het apparaat aan en gebruik de Alexa-app om het in te stellen en te registreren bij je Amazon-account. Als u problemen ondervindt met de installatie, heeft de koper waarschijnlijk de registratie voor het apparaat. Vraag hen om de Echo Dot uit hun account te verwijderen.

Aanbevolen: