IOS-gebruikers kunnen nu het netwerk van T-Mobile proberen met een app

IOS-gebruikers kunnen nu het netwerk van T-Mobile proberen met een app
IOS-gebruikers kunnen nu het netwerk van T-Mobile proberen met een app
Anonim

iOS-gebruikers met een iPhone XS of nieuwer kunnen de T-Mobile Network Test Drive-app gebruiken om de service van de provider onmiddellijk uit te proberen - geen mobiele hotspot vereist.

T-Mobile's Network Test Drive-app werkt met de eSIM-technologie die aanwezig is in nieuwere iPhones om de noodzaak van een mobiele hotspot te omzeilen. Zolang je een iPhone XS of nieuwer hebt met iOS 14.5 of hoger, de telefoon is ontgrendeld en je momenteel geen eSIM gebruikt, hoef je alleen maar de app te downloaden en de instructies te volgen. U kunt dan het netwerk van T-Mobile 30 dagen uitproberen of 30 GB aan data, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Image
Image

Volgens T-Mobile blijft je primaire nummer tijdens de proefperiode actief voor bellen en sms'en, maar je kunt in plaats daarvan ook een tijdelijk nummer gebruiken, als je dat liever hebt. T-Mobile raadt aan om uw primaire netwerkprovider in te stellen als uw standaardlijn, maar u kunt de instelling later altijd wijzigen. Zodra de proefperiode is afgelopen, wordt het eSIM-profiel gedeactiveerd en wordt u teruggezet naar uw oorspronkelijke provider.

Image
Image

eSIM's maken het voor gebruikers mogelijk om meerdere SIM-profielen te maken die ze naar believen kunnen downloaden en ertussen kunnen schakelen, zonder dat ze de SIM-kaart van hun smartphone fysiek hoeven te veranderen. Zoals LightReading aangeeft, maken eSIM's ook een service die automatisch van provider wisselt zodat u een sterker signaal of een goedkoper netwerk krijgt.

Als je het netwerk van T-Mobile nog steeds wilt uitproberen, maar niet over de vereiste iPhone-functies beschikt, kun je in plaats daarvan een mobiele hotspot aanvragen.

Aanbevolen: