YouTube TV: wat u moet weten

Inhoudsopgave:

YouTube TV: wat u moet weten
YouTube TV: wat u moet weten
Anonim

YouTube TV is een online streamingdienst waarmee abonnees live televisie kunnen kijken op computers, telefoons en andere compatibele apparaten. Het vereist een snelle internetverbinding en het is een handige vervanging voor kabeltelevisie voor mensen die het snoer willen doorknippen.

Je kunt geselecteerde films kopen of huren met de YouTube TV-app, en je kunt ook films huren en kopen op YouTube met dezelfde aanmeldings- en betalingsgegevens.

Aanmelden voor YouTube TV

Aanmelden voor YouTube TV is eenvoudig en er is een gratis proefversie, dus je kunt het uitproberen voordat je een maandelijks bedrag beta alt.

Hier leest u hoe u zich aanmeldt voor de gratis proefversie van YouTube TV.

  1. Navigeer naar tv.youtube.com.
  2. Selecteer Probeer het gratis.

    Image
    Image
  3. Kies het Google-account dat je voor YouTube TV wilt gebruiken en meld je aan.

    Als je maar één Google-account hebt, ontvang je deze prompt niet.

  4. Je ziet een melding waarin wordt uitgelegd dat je naar inhoud kunt zoeken voordat je aan je gratis proefperiode begint. Selecteer Start gratis proefversie. om door te gaan met aanmelden

    Image
    Image
  5. Je ziet een lijst met inbegrepen netwerken voor jouw regio, samen met het Basisplan, hoe lang je gratis proefperiode duurt (deze varieert) en eventuele huidige aanbiedingen. Selecteer Next: Add Ons om door te gaan.

    Image
    Image
  6. Kies eventuele add-ons voor uw basisplan. Add-ons bevatten extra kanalen; een Entertainment Plus-pakket dat HBO Max, STARZ en SHOWTIME combineert; en een 4K Plus-optie voor $ 19,99 per maand die 4K-ondersteuning, offline afspelen en onbeperkte streams biedt.

    Selecteer Volgende: Afrekenen als u klaar bent.

    Image
    Image
  7. Voer uw creditcard- en factuurgegevens in en volg de aanwijzingen om uw gratis proefabonnement te voltooien.

    YouTube TV bepa alt tijdens deze stap je locatie op basis van je IP-adres. Als hij denkt dat u in een gebied woont waar de dienst niet beschikbaar is, selecteert u Ik woon hier niet Hierdoor kunt u controleren of de dienst beschikbaar is waar u woont, maar je kunt je pas aanmelden als je thuis bent.

  8. Zorg ervoor dat je tijdens de proefperiode annuleert als je niet door wilt gaan met de service. Anders wordt u gefactureerd.

YouTube TV-abonnementen en beschikbaarheid

YouTube TV-pakketten zijn redelijk eenvoudig. Er is één basisabonnement en het bevat meer dan 85 kanalen voor $ 64,99 per maand. Add-on kanalen en pakketten zijn beschikbaar voor verschillende prijzen (zie hieronder).

Als je je aanmeldt, zie je een lijst met de kanalen die bij het abonnement zijn inbegrepen. Als je een bepaald kanaal niet ziet, betekent dit dat het niet beschikbaar is in jouw regio of niet in het basispakket zit.

Het belangrijkste verschil tussen YouTube TV en kabeltelevisie is dat het minder ingewikkeld is wat betreft abonnementen. De enkelvoudige YouTube TV-abonnementsoptie wordt geleverd met een selectie van netwerk- en basiskabelkanalen, en dan kun je extra betalen voor extra kanalen op een à-la-cartebasis.

YouTube TV is beschikbaar in de meeste grote stedelijke gebieden in de Verenigde Staten. De beschikbaarheid van uitzendnetwerken zoals Fox en ABC is echter beperkt op basis van geografische locatie. Je kunt je favoriete lokale zenders bekijken op YouTube TV. Deze kanalen worden echter niet meer beschikbaar als u buiten het gebied reist.

Hoeveel programma's kun je tegelijk kijken met YouTube TV?

Streamingservices zoals YouTube TV beperken het aantal programma's of streams dat je tegelijkertijd kunt bekijken. Sommige diensten beperken je tot één show, tenzij je beta alt voor een abonnementspakket.

YouTube TV laat je streamen naar meerdere apparaten tegelijk. Met het basisplan ben je beperkt tot drie streams per account. Als u echter kiest voor de 4K Plus-add-on, kunt u onbeperkt gelijktijdig streamen via uw wifi-thuisnetwerk.

Welke internetsnelheid is vereist om YouTube TV te kijken?

YouTube TV vereist een snelle internetverbinding, maar de details zijn iets gecompliceerder. Een lagere snelheid resulteert bijvoorbeeld in een lagere beeldkwaliteit en u kunt buffering ervaren waarbij de stream met tussenpozen een tijdje stopt.

Volgens YouTube heb je nodig:

  • 3+ Mbps voor video met standaarddefinitie.
  • 7+ Mbps om een enkele high definition-show te streamen als geen andere apparaten het netwerk gebruiken.
  • 13+ Mbps om shows in hoge definitie te streamen als andere apparaten hetzelfde netwerk gebruiken.

Als je niet zeker weet hoe snel je verbinding is, bekijk dan onze gids voor het testen van je internetsnelheid.

YouTube TV-add-ons en speciale functies

Net als andere live televisiestreamingdiensten biedt YouTube TV veel add-ons. De meeste add-ons zijn enkele kanalen, maar er zijn ook enkele pakketten.

Bijvoorbeeld, het Entertainment Plus-pakket combineert HBO Max, STARZ en SHOWTIME voor $ 29,99 extra. Deze prijs is goedkoper dan deze kanalen afzonderlijk toe te voegen.

Er is ook een add-on voor een 4K Plus-abonnement voor $ 19,99 per maand die 4K-ondersteuning, offline afspelen en onbeperkt streamen via je wifi-thuisnetwerk biedt (normaal gesproken beperkt tot drie streams per account).

De 4K-ondersteuning komt voornamelijk van inhoud die wordt uitgezonden door ESPN, FOX Sports, FX, NBC Sports en meer. Met de offline afspeelfunctie kunnen gebruikers DVR-opnamen downloaden, maar je hebt de YouTube TV-app nodig om van deze functie te profiteren.

Je kunt op elk moment naar je account gaan en extra kanalen en andere add-ons aan je abonnement toevoegen.

YouTube TV biedt, in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, geen originele inhoud. YouTube doet dat echter wel, en deze shows zijn ook beschikbaar met YouTube Premium, een andere abonnementsservice waarmee je advertenties van YouTube-video's kunt verwijderen.

Hoewel alle originele YouTube Premium-programma's en films beschikbaar zijn op YouTube TV, verschilt het aanmelden voor YouTube TV van het aanmelden voor YouTube Premium.

YouTube TV-abonnees zien advertenties op gewone YouTube-video's, YouTube Music-video's en YouTube Gaming-video's.

Live televisie kijken op YouTube TV

YouTube TV stelt je in staat om live televisie te kijken zonder kabelabonnement of antenne. Hiermee kunt u dit doen op een computer, tv, telefoon of andere compatibele apparaten.

Als je een compatibele smart-tv hebt, kun je YouTube TV rechtstreeks op je televisie bekijken. Je kunt ook casten naar je tv vanaf een mobiel apparaat als je over de juiste apparatuur beschikt.

Met dat in gedachten is het heel eenvoudig om live televisie te kijken op YouTube TV:

  1. Ga vanuit het startscherm van YouTube TV naar het tabblad Live.

    Image
    Image
  2. Markeer het kanaal dat je wilt bekijken. Je ziet meer informatie over de show die momenteel wordt uitgezonden en wat er daarna komt.

    Image
    Image
  3. Selecteer de titel die je wilt bekijken.

Aangezien je met YouTube TV live televisie kunt kijken, kun je dezelfde commercials verwachten als bij uitzendingen of kabeltelevisie. Je kunt live televisie echter pauzeren op YouTube TV en er is ook een functie voor digitale videorecorders (DVR). Deze functie is geweldig voor het kijken naar live sport, zoals het streamen van NFL-games, omdat je de actie kunt pauzeren en opnieuw kunt bekijken. YouTube TV bevat ook on-demand content.

Aanbevolen: