Hoe bedien je F op een iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe bedien je F op een iPhone
Hoe bedien je F op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Ctrl + F (Windows) of Cmd + F (Mac) is het toetsenbordcommando om een zoekbalk of 'Zoeken'-venster te openen bij gebruik van een webbrowser.
  • Deze sneltoetsen zijn niet beschikbaar op de iPhone, maar je kunt de zoekbalk in Safari gebruiken om een vergelijkbare functie uit te voeren.
  • Typ in Safari het woord in de zoekbalk en kies vervolgens de Op deze pagina optie om een woord op een webpagina te vinden.

Dit artikel bevat instructies voor het gebruik van de zoekfunctie op je iPhone, zoals de sneltoetsen Ctrl + F of Cmd + F die je op je computer kunt gebruiken. Deze instructies helpen u woorden te vinden op een webpagina, in een PDF-document op uw iPhone of opgeslagen op andere plaatsen op uw iPhone.

Bottom Line

Het korte antwoord is nee. Er is geen gemakkelijke snelkoppeling om u te helpen dingen te vinden die u op een Mac- of Windows-computer zou kunnen gebruiken. Er is geen bekende zoekbalk (tenzij je een app van derden installeert) of toetsenbordopdracht, maar er zijn nog steeds manieren om te vinden wat je zoekt.

Kan iPhone Control F gebruiken?

Je kunt Control F niet gebruiken op een iPhone, maar je kunt verschillende zoektactieken gebruiken om te vinden wat je zoekt, of het nu op internet is, in een pdf of op andere plaatsen op je telefoon is opgeslagen. Een manier om dit te doen is door de Safari-browser te gebruiken.

  1. Navigeer naar de website die u wilt zoeken en typ uw zoekterm in de adresbalk bovenaan het scherm.
  2. Scroll naar beneden naar Op deze pagina. U zou het aantal keren dat woord of zinsdeel wordt gebruikt op de pagina tussen haakjes naast de sectietitel moeten zien. Tik op het item onder deze informatie.

  3. Hiermee gaat u terug naar de website en u kunt de bedieningselementen onder aan het scherm gebruiken om naar elke instantie van dat woord op de pagina te navigeren.

    Helaas is het woord niet gemarkeerd op de pagina, dus je moet de bedieningselementen gebruiken om elke instantie ervan te zien.

    Image
    Image

U kunt een vergelijkbare functie ook uitvoeren als u de Chrome-browser gebruikt. De pictogrammen zien er een beetje anders uit, en het is zelfs moeilijker te vinden dan de Safari-optie, maar het is er, verborgen in een menu.

  1. Tik op de webpagina waar u naar een woord wilt zoeken op het pictogram voor delen.
  2. Scroll naar beneden tot je Find op Page of Find in Page vindt. Tik op die optie.
  3. Je wordt teruggebracht naar de webpagina met bovenaan een zoekbalk. Typ het woord dat u wilt vinden en het wordt onmiddellijk weergegeven, gemarkeerd op de pagina. Aan het einde van de zoekbalk kunt u het aantal instanties van dat woord op de pagina zien en er doorheen navigeren.

    Image
    Image

Bottom Line

Als je op je iPhone naar een woord zoekt dat niet op een webpagina staat, zul je het moeilijker vinden om het te vinden. U kunt proberen te zoeken in een afzonderlijke app, zoals bestanden of afbeeldingen. Maar het is niet mogelijk om alle bestanden op uw telefoon in één keer te doorzoeken op een specifiek woord of een specifieke zin.

Hoe Ctrl F op iPhone PDF?

Als je een specifiek woord of zin in een document op je iPhone wilt vinden, is de eenvoudigste manier om dit te doen in Adobe Acrobat Reader. Van daaruit kun je het document openen en op het kijkglas bovenaan het scherm tikken en vervolgens de term typen die je zoekt.

Als je geen Adobe Acrobat Reader hebt, kun je ook iBooks gebruiken. Het werkt op dezelfde manier. Open het PDF-bestand waarin u wilt zoeken en tik op het vergrootglas om uw zoekopdracht uit te voeren.

FAQ

    Hoe bedien je F op iPhone in Google Drive?

    Tik in de Google Documenten-app op Meer > Zoeken en vervangen. Typ het woord dat u wilt zoeken en tik op Zoeken.

    Hoe gebruik je Control F op iPhone in PowerPoint?

    Open de presentatie en tik op het Find icoon in de rechterbovenhoek. Voer een woord of zin in die u wilt zoeken. Tik voor een geavanceerde zoekopdracht op het pictogram Options links van het zoekvak.

Aanbevolen: