Hoe Showtime-streamingservices te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Showtime-streamingservices te gebruiken
Hoe Showtime-streamingservices te gebruiken
Anonim

Showtime biedt twee streamingdiensten aan: Showtime Streaming Service en Showtime Anytime. Beide diensten maken het mogelijk om films, live televisie, originele series en andere inhoud te bekijken.

Lees meer over de details, vereisten en voordelen van deze services, welke opties het beste passen bij uw streamingbehoeften en hoe u Showtime-programmering kunt gaan streamen.

Wat is Showtime Anytime?

Showtime Anytime is wat Showtime zijn streamingdienst noemt als je je abonneert op Showtime via kabel- of satelliettelevisie. Showtime Anytime is inbegrepen in de prijs van uw kabel-/satellietabonnement. Deelnemende televisieaanbieders zijn onder meer:

  • U-vers
  • Cox
  • DirecTV
  • Schotel
  • Grens
  • Mediacom
  • Optimum
  • Spectrum
  • Plotselingelink
  • Verizon Fios
  • TV kijken
  • Xfinity

U kunt een volledige lijst van deelnemende providers vinden op de Showtime Anytime-website.

Showtime Anytime-functies omvatten de mogelijkheid om inhoud te downloaden om offline te bekijken; maak lijsten met uw favoriete inhoud; schakel van het ene apparaat naar het andere en ga verder waar je was gebleven.

Je kunt Showtime Anytime gebruiken om inhoud te streamen naar de meeste streaming-apparaten en naar mobiele apparaten met iOS-, Android-, Amazon- en Oculus-apps.

Showtime Anytime is niet beschikbaar als zelfstandige streamingdienst.

Hoe Showtime op elk moment te activeren

Als je al een Showtime-abonnement hebt bij een deelnemende provider en Showtime Anytime wilt gaan streamen, activeer dan je compatibele apparaat.

  1. Voeg het Showtime Anytime-kanaal of -app toe aan uw streamingapparaat, zoals een Roku of Fire TV, of uw mobiele apparaat.

    Links naar alle Showtime Anytime-apps zijn beschikbaar op de Showtime-website.

  2. Log in bij Showtime Anytime in de app met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw televisieaanbieder. Er verschijnt een activeringscode.
  3. Ga naar de Showtime Anytime-activeringspagina in een webbrowser en voer de code in om showtime te gaan kijken op je streamingapparaat of mobiele app.

    Image
    Image
  4. Je kunt ook Showtime Anytime in je webbrowser bekijken door in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je televisieaanbieder op de Showtime Anytime-pagina.

    Image
    Image

Wat is Showtime Streaming Service?

Showtime's streamingdienst heet gewoon Showtime. Als je geen kabel-/satelliet-tv-pakket hebt, meld je je aan voor Showtime, niet voor Showtime Anytime. Showtime heeft een maandelijks bedrag (op het moment van publicatie is het $ 10,99 / maand met een gratis proefperiode van 7 dagen).

De Showtime-streamingservice is voor iedereen beschikbaar, op voorwaarde dat je een snelle internetverbinding en een ondersteund apparaat hebt. Momenteel kunt u zich abonneren op de Showtime-streamingservice met behulp van de volgende bedrijven/apparaten:

  • Amazon
  • Android
  • Apple TV
  • Roku

Je kunt de programmering ook streamen in je webbrowser via Showtime.com.

Net als Showtime Anytime kun je inhoud streamen of programma's downloaden om later offline te bekijken. Met een abonnement krijg je toegang tot alle films van Showtime, plus originele shows.

Aanmelden voor Showtime Streaming Service

De snelste manier om je aan te melden voor de Showtime-streamingservice en meteen te beginnen met kijken, is door dit rechtstreeks vanaf je streamingapparaat te doen.

Het maakt niet uit welk apparaat of welke methode je gebruikt om een Showtime-streamingserviceaccount in te stellen, je kunt het op elk apparaat bekijken met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Voeg gewoon het Showtime Anytime-kanaal of -app toe aan je streaming-apparaten zoals een Roku of Fire Stick, of je mobiele apparaat. Zoek naar showtime in je app store of channel store en voeg het toe aan je apparaat. Vervolgens kun je de app openen en de instructies op het scherm volgen om een gratis proefperiode te starten en een Showtime-account in te stellen.

Zorg ervoor dat je de basic Showtime-app downloadt en niet de Showtime Anytime-app, want deze laatste werkt niet zonder een abonnement op een televisieprovider.

Alternatieve manieren om Showtime Streaming Content te krijgen

Als je al een Amazon Prime- of Hulu-account hebt, heb je de extra optie om Showtime als premium-add-on aan je bestaande account toe te voegen. Showtime is ook beschikbaar als kanaal op Apple TV en YouTube TV. YouTube TV biedt ook Showtime aan als onderdeel van de Entertainment Plus-bundel, die ook HBO Max en Starz omvat.

Als je een Amazon Prime-account hebt, ga je in Prime Video naar de categorie Channels en voeg je Showtime toe. Je kunt Showtime ook toevoegen aan je Prime Video vanaf de Amazon-website.

Image
Image

Ga in Hulu naar Invoegtoepassingen beheren of log online in op uw Hulu-account en ga naar hulu.com/showtime om Showtime toe te voegen aan uw Hulu-abonnement.

Image
Image

Selecteer in YouTube TV je profile-pictogram > Instellingen > Lidmaatschap. Selecteer de Entertainment Plus bundel of het zelfstandige Showtime kanaal.

Image
Image

Je kunt ook rechtstreeks vanaf Showtime.com een abonnement afsluiten. Kies gewoon Start Your Free Trial, maak een account aan en geef uw betalingsgegevens op.

Aanbevolen: