De 6 beste weer-apps voor iPhone

Inhoudsopgave:

De 6 beste weer-apps voor iPhone
De 6 beste weer-apps voor iPhone
Anonim

De iPhone-weer-app die op het apparaat is geïnstalleerd, is een geweldige weer-app voor beginners. Er is echter een wereld van alternatieve weer-apps beschikbaar die nauwkeurigere voorspellingsgegevens bieden of deze weergeven op een manier die meer in overeenstemming is met uw persoonlijke smaak.

Hier zijn zes van de beste iPhone-weer-apps die je zou kunnen gebruiken in plaats van degene die je nu hebt geïnstalleerd.

Mooiste Weer App: Weer Live°

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bevat een iPhone-weerwidget in het Berichtencentrum.
  • App-pictogramupdates in re altime om het weer weer te geven.
  • Spectaculaire beelden.

Wat we niet leuk vinden

  • De tekst van de app kan voor sommige gebruikers moeilijk te lezen zijn vanwege de lettertypekeuze.
  • Weather Live° is geen gratis app en abonnementen zijn duur.

Weather Live° is een van de meest uitgebreide iOS-weer-apps die er is met ondersteuning voor bijna elk soort weer-tracking, van temperatuur en regenval tot vochtigheid en gevoelstemperatuur. Dagelijkse en wekelijkse weersvoorspellingen zijn beschikbaar, en elk wordt verbeterd door dynamische weerfotografie op de achtergrond.

Weather Live° ondersteunt waarschuwingsmeldingen, een speciale weerwidget voor het iPhone-meldingscentrum en een app-pictogram op het startscherm dat van uiterlijk verandert op basis van de huidige weersomstandigheden; je hoeft de app niet te openen om te kijken of het regent. Heb je jezelf ooit afgevraagd wat de beste iOS-weer-app is? Weer Live° is het.

Weather Live° vereist iOS 12.4 op iPhones en iPadOS 12.4 op iPads. Het is compatibel met Apple Watch. Het is een gratis download met in-app-aankooppakketten variërend van $ 9,99 per maand tot $ 39,99 per jaar.

Beste gratis weer-app: WeatherBug

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De app is gratis (met advertenties).
  • De app is volledig uitgerust met veel gegevens.
  • Inclusief live radar en interactieve kaarten.

Wat we niet leuk vinden

  • Er is een kleine vergoeding voor advertentievrij weer.
  • De iOS-app is niet zo robuust als de Android-versie.

Eindelijk een weer-app met alle functies waarvoor geen abonnement vereist is. WeatherBug wordt geleverd met voorspellingen die variëren van pollenniveaus tot stormwaarschuwingen. Het levert razendsnel re altime voorspellingen. De app heeft betrekking op lokale, nationale en wereldwijde locaties (hij beweert 2,6 miljoen locaties te voorspellen) en bevat interactieve kaarten en live radar. De app wordt geleverd met tal van aanpassingsopties.

WeatherBug is een gratis app waarvoor iOS 10 of hoger op iPhones of iPadOS 10 of hoger op iPads vereist is. Het is compatibel met Apple Watch. Als je de advertenties niet wilt zien, vernietig ze dan voor $ 0,99/maand of $ 9,99/jaar.

Weer met de meeste houding: WORTELweer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • U kunt het snark-niveau verlagen (of verhogen!)
  • Meerdere weergegevensbronnen.
  • Startschermwidget.
  • Gezinsabonnement is beschikbaar.

Wat we niet leuk vinden

  • Voor de meeste interessante functies is een abonnement vereist.
  • Abonnementen komen automatisch terug en zijn kostbaar.

Als je wilt dat je weer wordt geleverd met een dosis snark en je voorspellingen aan de verwrongen kant, dan is CARROT Weather iets voor jou. De supernauwkeurige weergegevens staan centraal en leveren actuele, uurlijkse en dagelijkse voorspellingen.

Deze winnaar van de Apple Design Award 2021 is een lust voor het oog en waanzinnig krachtig. Als je het niet raadpleegt voor het weer, ontgrendel dan enkele van de 60 prestaties of spoor geheime locaties op door aanwijzingen te volgen.

Sommige persoonlijkheidsniveaus bevatten af en toe verwijzingen naar milde seksuele inhoud, godslastering, grove humor en suggestieve thema's die sommige gebruikers kunnen beledigen, maar de app wordt geleverd met een professionele instellingsoptie die dat allemaal terugdraait.

Al deze goedheid is niet goedkoop. De download is gratis, maar je hebt een van de terugkerende premium maandelijkse of jaarlijkse abonnementen nodig die variëren van $ 4,99 tot $ 9,99 per maand of $ 19,99 tot $ 39,99 per jaar voor alle toeters en bellen.

CARROT Weather is compatibel met iOS en iPadOS 13 of hoger en met Apple Watch.

Beste weer-app voor minimalisten: Weathertron

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Het hele app-concept is cool, bijna artistiek.
  • Ondersteunt weergegevens voor meer dan 15.000 steden.

Wat we niet leuk vinden

  • Ondersteunt de Apple Watch niet.
  • De app toont weer, tijd en temperatuur, maar weinig anders.

Weathertron is een iPhone-weer-app die probeert opnieuw uit te vinden hoe mensen voorspellingsgegevens gebruiken, en het is gelukt. De app bevat bijna geen tekst en communiceert in plaats daarvan de weersomstandigheden en de temperatuur door creatief gebruik van gekleurde balken en grafieken.

Van een afstand lijkt Weathertron bijna op een digitaal kunstwerk, maar na een paar minuten gebruik begint de ontwerpesthetiek logisch te worden en zul je gaan waarderen hoe effectief en ontspannend deze stijl is.

Weathertron is een app van $ 1,99 die compatibel is met iPhone- en iPad-apparaten met iOS 6 of hoger, maar niet met de Apple Watch.

Beste hyperlokale weer-app: frisse lucht

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De integratie van Agenda is een geweldig idee.
  • Apple Watch-versie van de app ziet er geweldig uit.
  • Elegant en functioneel ontwerp.

Wat we niet leuk vinden

  • NOAA-weerradarkaart werkt alleen voor de V. S.
  • iPad-versie heeft veel ongebruikt schermvastgoed.

Fresh Air onderscheidt zich van de vele andere iOS-weer-apps door gebeurtenisgegevens uit de agenda van je iPhone te halen en deze naast het weerbericht voor diezelfde periode weer te geven. Deze integratie maakt Fresh Air tot een solide twee-in-één-oplossing en zal worden gewaardeerd door mensen die gefrustreerd zijn over het schakelen tussen apps om informatie te controleren. Gaat het aanstaande woensdag regenen tijdens je picknick? Fresh Air vertelt het je allemaal op één plek.

Deze weer-app gaat echter niet alleen over de kalenderfunctionaliteit. Fresh Air ondersteunt ook basisfuncties van de weerapp voor het controleren van de dagelijkse voorspelling en biedt tot zeven dagen weergegevens in een nogal artistieke grafiek.

Fresh Air is een gratis download met een Premium-pakket van $ 2,99 als in-app-aankoop. Het vereist iOS 9 of hoger voor iPhone en iPad. Het is compatibel met Apple Watch.

Beste voor weer Pro's: RadarScope

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Betrouwbare radarbeelden van verschillende locaties over de hele wereld.
  • Een geweldige optie voor de wetenschaps- of weersfanaat.

Wat we niet leuk vinden

  • Absoluut geen iPhone-weer-app voor de gemiddelde persoon.
  • Dure app- en abonnementsprijzen.
  • Apple Watch-versie bevat fouten.

RadarScope is een hoogwaardige iPhone-app voor diegenen die meer geïnteresseerd zijn in de wetenschap achter het weer van die dag dan terloops controleren op de kans op regen. Met de app kun je NEXRAD Level 3 en Super-Resolution-radargegevens bekijken om stormen, tornado's en andere weersomstandigheden in verrassend detail te volgen, waarbij de gegevens om de paar minuten worden bijgewerkt.

Met initiële kosten van $ 9,99 en extra in-app-aankopen voor lidmaatschapsabonnementen variërend van $ 9,99 tot $ 99, is RadarScope echt een app voor de toegewijde weerliefhebber en niet voor de gewone gebruiker.

RadarScope is compatibel met iPhone met iOS 12 of hoger, iPad met iPadOS 12 of hoger en Apple Watch.

Aanbevolen: