Zoom verbetert platform met twee nieuwe functies

Zoom verbetert platform met twee nieuwe functies
Zoom verbetert platform met twee nieuwe functies
Anonim

Videoconferentie-app Zoom heeft vandaag aangekondigd dat het twee nieuwe functies aan zijn platform zal toevoegen, Zoom Apps en Zoom Events.

Zoom Apps stelt gebruikers in staat om apps van derden te combineren met hun Zoom Meetings om betrokkenheid en samenwerking op het personeelsbestand te bevorderen. Zoom Events is het nieuwe evenementenplatform van het bedrijf voor grote en kleine bedrijven om virtuele evenementen te organiseren en biedt functies om de ervaring voor de aanwezigen te verbeteren.

Image
Image

Er zijn meer dan 50 apps beschikbaar op de Zoom App Marketplace met een verscheidenheid om uit te kiezen, zoals Collibri, dat vergaderingen vastlegt en transcribeert, en Dot Collector, waarmee mensen meningen kunnen delen via re altime feedback.

Gebruikers kunnen ook games toevoegen zoals Kahoot!, een interactieve quizshow, en Heads Up!, waarbij één speler zoveel mogelijk woorden raadt terwijl de anderen aanwijzingen schreeuwen.

Zoom Events stelt grote en kleine bedrijven in staat om virtuele evenementen zoals klantevenementen, verkoopbijeenkomsten en beurzen te organiseren en te beheren. Mensen uit het bedrijfsleven kunnen evenementhubs met merknaam bouwen en evenementen met meerdere sessies creëren. Gebruikers kunnen zowel gratis als betaalde evenementen organiseren die openbaar of privé kunnen zijn. Zoom Events biedt ook aanpasbare ticketing en registratie.

Image
Image

Volgens een blogpost is Zoom van plan meer mogelijkheden toe te voegen aan Zoom-evenementen, zoals 'het hosten van meerdaagse en meerdaagse evenementen', maar deze zullen pas ergens in de herfst aankomen.

Zoom biedt nog steeds OnZoom, gelanceerd in oktober, dat is ontworpen voor kleine bedrijven en ondernemers om virtuele evenementen te organiseren en te publiceren. Al blijft dit platform voorlopig in de publieke bèta, volgens een persbericht.

Aanbevolen: