Facebook's Live Audio Rooms-tests zijn begonnen in de VS

Facebook's Live Audio Rooms-tests zijn begonnen in de VS
Facebook's Live Audio Rooms-tests zijn begonnen in de VS
Anonim

Facebook's nieuwe community-gerichte Live Audio Rooms-functie is begonnen met testen in de VS, met hosting beschikbaar voor een beperkt aantal groepen en publieke figuren om te beginnen.

The Verge meldt dat de Live Audio Rooms-functie is verschenen in de Facebook iOS-app, met hostingtoegang momenteel beperkt tot geselecteerde groepen en sommige muzikanten, mediafiguren en atleten. Zowel Android- als iOS-gebruikers kunnen deelnemen aan gehoste kamers, hoewel ze op dit moment geen eigen kamers kunnen opzetten. Gastheren kunnen maximaal 50 mensen uitnodigen om als spreker in hun kamers op te treden, en er is geen limiet aan het aantal potentiële luisteraars.

Image
Image

Groepsbeheerders kunnen beslissen wie nog meer in de groep een ruimte kan maken, of het nu andere beheerders, moderators of gewone groepsleden zijn. Audioruimten voor privégroepen zijn alleen beschikbaar voor groepsleden, maar er is een optie voor openbare audioruimten die iedereen kan betreden. Hosts van audioruimtes kunnen hun kamer ook koppelen aan een specifieke inzamelingsactie of non-profitorganisatie door een knop rechtstreeks in de kamer toe te voegen waarop deelnemers kunnen tikken om een donatie te doen.

Image
Image

Extra Live Audio Rooms-functies zijn onder meer tekstchatreacties, meldingen voor wanneer vrienden een kamer binnenkomen en een "hand opsteken"-knop voor degenen die willen deelnemen aan de gesprekken. Er zijn ook live ondertitels beschikbaar, waardoor het volgen van de video beter te volgen is voor slechthorenden (of in minder ideale luistersituaties).

Als je de mobiele Facebook-app op Android of iOS gebruikt, kun je controleren of een van je groepen op dit moment Live Audio Rooms uitprobeert.

Aanbevolen: