Hoe maak je een Loomie 3D-avatar voor al je Zoom-vergaderingen

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Loomie 3D-avatar voor al je Zoom-vergaderingen
Hoe maak je een Loomie 3D-avatar voor al je Zoom-vergaderingen
Anonim

Wat te weten

  • Geef mensen iets leuks op Zoom met een avatar van jezelf, en voeg het toe aan Zoom via LoomieLive.
  • Je kunt heen en weer schakelen tussen de avatar en je echte zelf op de camera.
  • De avatar animeert je stem in re altime tijdens je gesprekken.

Dit artikel legt uit hoe je Loomie en LoomieLive kunt gebruiken tijdens Zoom-oproepen om je avatar te maken en te tonen voor een geanimeerde achtergrond naar keuze. Alle bewegingen die je in het echte leven doet, worden niet weergegeven op de camera, omdat je Loomie de hele videofeed overneemt.

Hoe maak je een avatar voor Zoom-oproepen

Er zijn twee dingen die je moet doen: maak een avatar vanaf je telefoon en installeer vervolgens de desktopsoftware om deze te gebruiken met Zoom of een ander ondersteund programma. Je kunt het proces voor het maken van een avatar overslaan als je het niet wilt aanpassen.

Deze aanwijzingen hebben betrekking op het LoomieLive Windows-programma, maar het werkt ook op macOS. De mobiele app is voor Android en iOS.

  1. Download en installeer de Loomie-app op je iPhone of Android-apparaat:
  2. Druk op de cameraknop om een foto van jezelf te maken. Zorg ervoor dat u de handleiding op het scherm volgt om de beste foto te maken.
  3. Kies een Loomie-variant uit de opties die je krijgt. Je kunt van geslacht wisselen met de knoppen onderaan.

    Image
    Image
  4. Gebruik de Aanmelden knop om een account aan te maken en je avatar later op te slaan.

  5. Doorloop alle aanpassingen die je moet maken.

    Image
    Image
  6. Druk op SAVE als je klaar bent.

Hoe u uw Loomie-avatar in Zoom gebruikt

Nu je je avatar hebt gemaakt, is het tijd om hem te gebruiken:

  1. Download en installeer LoomieLive op je computer.
  2. Open het programma, ga naar het Menu tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Login.

    Image
    Image
  3. Voer dezelfde accountinformatie in die je hebt gebruikt om je account aan te maken in de bovenstaande stappen.
  4. Op dit moment heb je twee keuzes. Start de Zoom-oproep en wissel van camera tijdens het gesprek, of wijzig de camera-instellingen voordat u begint.

    Om tijdens een gesprek over te schakelen naar je avatarcamera, gebruik je de pijl naast Stop Video om LoomieLive Camera+. te kiezen

    Image
    Image

    Kies anders de instellingenknop rechtsboven in Zoom en selecteer het tabblad Video aan de linkerkant. Kies de Loomie-optie in het menu naast Camera.

    Image
    Image
  5. Dat is het! Alle oproepen die je via Zoom doet, gebruiken je Loomie-avatar in plaats van jou.

Dingen om te onthouden over je avatar

Je kunt altijd terugschakelen naar je normale webcam vanuit datzelfde menu in stap 4, maar als je dat niet van plan bent, voel je dan vrij om hem volledig los te koppelen. Het zal je avatar niet onderbreken.

Om animaties via Zoom te verzenden, moet je overschakelen naar LoomieLive en de knoppen aan de rechterkant gebruiken. Een zwaai of glimlach is bijvoorbeeld mogelijk via die respectievelijke emoticons.

Hetzelfde geldt voor het wijzigen van de achtergrond, het instellen van de status "afwezig", het inschakelen van de automatische lachanimatie, enz. Wat u ook doet via LoomieLive, wordt onmiddellijk weergegeven in Zoom omdat u de virtuele webcam rechtstreeks bestuurt.

Om je avatar in andere apps te laten werken, zoek je naar de camera-optie in de instellingen van dat programma. Als je al een echte webcam hebt ingesteld, moet je naar deze overschakelen, net als in stap 4 hierboven. Als je geen bestaande camera hebt of de stekker uit het stopcontact hebt gehaald, moet standaard LoomieLive worden gekozen.

Als je graag je echte gezicht laat zien in gesprekken, maar niet de andere dingen in je kamer, kun je een virtuele achtergrond maken in Zoom.

Aanbevolen: