MagSafe SurfacePad is de iPhone-portemonnee waar ik op heb gewacht

Inhoudsopgave:

MagSafe SurfacePad is de iPhone-portemonnee waar ik op heb gewacht
MagSafe SurfacePad is de iPhone-portemonnee waar ik op heb gewacht
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De TwelveSouth SurfacePad voor iPhone 12 is een slanke, leren, MagSafe-compatibele portemonnee-hoes.
  • Het wordt geleverd in drie maten, geschikt voor alle iPhones 12
  • TwelveSouth heeft de standaardfunctie voor "weergavemodus" gedumpt om MagSafe te huisvesten.
Image
Image

TwelveSouth's SurfacePad voor iPhone 12 is misschien wel de perfecte iPhone-portemonneehoes.

Deze nieuwe behuizing is een update van de langlevende SurfacePad-lijn van TwelveSouth. Het is nu aangepast aan de verschillende iPhone 12s, maar het is ook MagSafe-compatibel - met een twist. De case plakt nog steeds op de achterkant van je iPhone met een kleeflaag, geen magneten, terwijl je met MagSafe-compatibiliteit de telefoon via de case kunt opladen met een van Apple's oplaadpucks.

Deze opstelling is ultraslank, ultraveilig en ziet er best goed uit.

Er zijn verschillende manieren om van je iPhone een portemonnee te maken, waaronder Apple's eigen zelfklevende MagSafe-portemonnee, maar ik denk dat de SurfacePad nog steeds de meest elegante is…

De hoes voor een portemonnee-hoes

In Europa is alle contant geld onder de € 5 kleingeld en moet je deze munten ergens opbergen. Dat maakt kaartportefeuilles in Amerikaanse stijl onpraktisch - wat heeft het voor zin om een portemonnee te dragen als je nog steeds kleingeld in je zak hebt?

Betaal gewoon met een kaart, zegt u? Houd een seconde vast. In grote delen van Europa is contant geld nog steeds populair. Probeer een enkel blikje frisdrank of een afhaalkoffie te betalen met een creditcard, en je wordt de winkel uitgelachen.

En toch zijn het afgelopen jaar steeds meer betalingen giraal geworden, dankzij de vroege overtuiging dat het omgaan met vuil geld ziekten zou verspreiden. Ondertussen zijn in de VS meer van onze kaarten gedigitaliseerd. Apple Pay zet uw creditcards in uw telefoon. Met Apple Wallet kunt u fysieke klantenkaarten weggooien en naar uw telefoon scannen. In sommige steden kun je openbaarvervoerkaarten vervangen door je telefoon, en binnenkort, in iOS 15, zal de Wallet-app zelfs je identiteitsbewijs of rijbewijs bevatten.

Image
Image

Kortom, je hoeft amper nog kaarten bij je te hebben. Dit maakt telefoonhoesjes praktisch, want wie wil er nu een prop plastic op de achterkant van zijn telefoon dragen? Niemand, dat is wie.

Waarom SurfacePad?

Ik gebruikte SurfacePads op mijn oude iPhone 5 en de iPhone 6, en het zijn de beste hoesjes die ik ooit heb gebruikt. De nieuwe iPhone 12-versie verwijdert één geweldige functie, maar ik kan daar voorbij kijken omdat het de ideale manier lijkt om een telefoon en een paar kaarten mee te nemen. Misschien een identiteitsbewijs en een reservecreditcard. Of een papieren OV-chipkaart. Of een boodschappenlijstje. Of een paar briefjes contant geld.

De SurfacePad is een opvouwbare hoes in boekomslagstijl, gemaakt van nappaleer, met een magneet aan de achterkant en twee kaartsleuven in de binnenkant van de voorflap. Dit houdt de kaarten uit de buurt van de achterkant van de behuizing en uit de buurt van de magnetische inductielader, ook wel MagSafe-puck genoemd.

De case plakt op de achterkant van de telefoon met verwijderbare, herbruikbare lijm. Ik heb mijn oude vaak verwijderd omdat ik destijds gadgets en hoesjes heb bekeken. Zolang je de achterkant van de telefoon voor de installatie schoonmaakt met alcohol en het beschermende plastic vel gebruikt om de kleeflaag tussen gebruik te bedekken, zou je een tijdje goed moeten zijn.

De nadelen

De oudere SurfacePads hadden een verticale vouw langs de achterste helft van de behuizing. Hierdoor kun je hem als standaard gebruiken en was een verrassend handige functie. Het zat stabiel op een bureau of knie, net als het iPad Smart Keyboard. Deze functie ontbreekt op het nieuwe model (je kunt het in actie zien op de site van TwelveSouth).

Image
Image

Het andere nadeel is dat de behuizing dikker is, dankzij de magnetische compatibiliteit. De achterkant bestond vroeger uit twee lagen leer, plus de lijm. Dat was het. Wat er ook in de achterkant is gestopt om het met MagSafe te laten werken, heeft het ook een stuk dikker gemaakt. Toch is het niet genoeg om me ervan te weerhouden er een te kopen.

Er zijn verschillende manieren om van je iPhone een portemonnee te maken, waaronder Apple's eigen zelfklevende MagSafe-portemonnee, maar ik denk dat de SurfacePad nog steeds de meest elegante is, ondanks de extra dikte en het ontbreken van een stand-modus. Dit zal voor de meeste mensen genoeg opslagruimte zijn om je 'echte' portemonnee thuis te laten. En die euromunten? Nou, Europeanen hebben deze nette portemonnees al jaren bij zich.

Aanbevolen: