Arealm vergroot de realiteit van je videochat D&D-game

Inhoudsopgave:

Arealm vergroot de realiteit van je videochat D&D-game
Arealm vergroot de realiteit van je videochat D&D-game
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Vanwege sociale afstand zijn rollenspellen op tafels zoals Dungeons & Dragons opnieuw populair geworden via videochatprogramma's.
  • Arealm is een augmented reality-tool die functies zoals virtuele dobbelstenen en cosplay-overlays aan je chatvenster toevoegt.
  • Gamemasters kunnen het gebruiken voor kaarten maken, boekhouden en chatachtergronden die in re altime worden bijgewerkt.
Image
Image

Als je tijdens de Grote Sociale Quarantaine van 2020 een deel van je tijd hebt doorgebracht met het spelen van games zoals Dungeons & Dragons via videochat, zijn tools zoals Arealm hier om die ervaring te verbeteren.

Een weinig bekend domino-effect van de lockdowns van vorig jaar was een aanzienlijke toename van de belangstelling voor tafel- en bordspellen. Vooral D&D had het meest populaire jaar ooit, met duizenden nieuwe spelers die in games sprongen via Zoom, Hangouts, Discord en andere videochatprogramma's.

Dat heeft op zijn beurt een markt aangewakkerd voor verschillende programma's en hulpprogramma's om "virtuele D&D" beter te laten stromen, en dat is waar Arealm om de hoek komt kijken. Naast het bieden van handige tools zoals een virtuele dobbelsteenroller, is de selectiekaderfunctie laat spelers zich voordoen als hun D&D-personages op het scherm via augmented reality.

"In Arealm begint het in je gewone videochat", zegt Antony Tran, mede-oprichter van Foundry Six, het bedrijf achter Arealm. "Het is net als lenzen op Snapchat, waar mensen het gebruiken om zichzelf in aardappelen of wat dan ook te veranderen. Ons idee was: 'Nou, kunnen we mensen gewoon laten cosplayen?'"

Laat je innerlijke elf los

Foundry Six is een in Los Angeles gevestigde tech-startup die gespecialiseerd is in AR-projecten. Tot de klanten behoren NBC, Paramount en Sony, naast apps als Yas! Videochat.

Het werkt sinds afgelopen december aan Arealm met een team van 15 ontwikkelaars, aannemers en vrijwillige spelers om een virtueel D&D-spel visueel meeslepender te maken.

Dat omvat de in-game maps, een 3D-omgeving die is gebouwd in de Unity-engine. Terwijl personages over de kaarten bewegen, worden ze weergegeven door tokens op het scherm, en terwijl die tokens op hun plaats verschuiven, zullen de interactieve achtergronden achter elke speler bewegen om overeen te komen. U kunt ook afbeeldingen van de door u gekozen omgeving uploaden.

Arealm bevat ook een manier om in-game-gegevens zoals hitpoint-totalen en statuseffecten openlijk te volgen, wat helpt bij de enorme hoeveelheid wiskunde die tijdens een rollenspel rondvliegt.

"Waarschijnlijk onze meest gebruikte functie is de virtuele dobbelsteen op het scherm," zei Tran."We ontdekten dat wanneer mensen cheques uitdeelden, ze dit op rare manieren deden, zoals hun camera's op hun tafel richten of software zoals Roll20 gebruikten. Door het op het scherm te plaatsen, geeft het dat persoonlijke gevoel weer. 'Hell yeah, ik rolde een natuurlijke 20!'"

Foundry Six is ook van plan om in de loop van de tijd meer soorten dobbelstenen aan Arealm toe te voegen om het verzamelbare aspect van echte polyhedron-dobbelstenen na te bootsen.

Dungeon Masters gezocht

Arealm bevindt zich op het moment van schrijven in alfa en Foundry Six is actief op zoek naar meer spelers en beïnvloeders om het project te verfijnen.

"We proberen nog steeds veel meer DM's aan boord te krijgen voor feedback", zei Tran. "We noemen onze DM's onze adviesraad en ze nemen elke dag contact met ons op om ons te vertellen wat ze wel en niet gebruiken."

Image
Image

Terwijl het project zich verder ontwikkelt, verwacht Foundry Six dat Arealm verder zal groeien dan videochatprogramma's op uw computer. Het ontwerpt Arealm in het bijzonder om te anticiperen op de nieuwe generatie augmented-reality-hardware die naar verwachting in de komende jaren zal verschijnen, zoals de mixed-reality-bril van Tilt Five.

"We hopen dat onze technologie iets is dat gamers op tafel kunnen gebruiken om te streamen en om hun streams visueel interessanter te maken, zonder dat ze thuis met een groen scherm hoeven te spelen en dan de video te bewerken," zei Kenneth To, een andere mede-oprichter van Foundry Six, in een Google Meeting met Lifewire.

"Veel van de mensen in de nieuwere generatie D&D-spelers kwamen in het spel door bijvoorbeeld naar Critical Role te kijken. Hun eerste toegang tot het spel was het niet spelen, maar bekijken. Deze mensen willen misschien hun eigen games streamen en door het visueel aantrekkelijker te maken, omdat we eerst de videochat-interface bouwen, hopen we dat we deze mensen kunnen accommoderen terwijl ze proberen hun avonturen met de rest van de wereld te delen."

Geïnteresseerde (avontuurlijke) partijen, zoals Dungeon Masters en influencers, worden aangemoedigd om alfatoegang tot Arealm aan te vragen via e-mail of door lid te worden van de Arealm Discord-server.

Aanbevolen: