Amazon Alexa helpt je bij het oefenen van small talk-vaardigheden

Amazon Alexa helpt je bij het oefenen van small talk-vaardigheden
Amazon Alexa helpt je bij het oefenen van small talk-vaardigheden
Anonim

Amazon Alexa kan je helpen om je praatjes te oefenen voor de toestroom van sociale bijeenkomsten deze zomer.

Amazon heeft maandag een nieuwe Alexa-functie aangekondigd, die onmiddellijk beschikbaar is, en die tips zal delen over het voeren van boeiende gesprekken met mensen. Zeg gewoon: "Alexa, help me small talk", en je krijgt deskundig advies over hoe je het perfecte gesprek kunt voeren.

Image
Image

Amazon zei dat Alexa tips zal geven zoals het stellen van vervolgvragen, het gebruik van je omgeving en het gebruik van een techniek die bekend staat als "spiegelen" om andere sprekers aan te moedigen meer te praten.

De tips zijn gemaakt in samenwerking met auteur Akash Karia, die Small Talk Hacks heeft geschreven.

"Het afgelopen jaar van virtuele communicatie was moeilijk, en het is normaal om nerveus te zijn als je je voorbereidt op sociale bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken na zo'n lange tijd", zei Karia in de aankondiging.

"Ik raad aan om naar de hele serie te luisteren als een spoedcursus in small talk voor je eerste bijeenkomst, en dan om een fooi te vragen als referentie en vertrouwensboost als je deze zomer de deur uitgaat."

De small talk-tips werken op elk Alexa-apparaat, inclusief de Echo Show, Echo Buds en de Echo Frames. Daarnaast zei Amazon dat je ook toegang hebt tot small talk-tips op de Alexa mobiele app.

Het afgelopen jaar van virtuele communicatie was moeilijk, en het is normaal om nerveus te zijn als je je na zo lang voorbereidt op sociale bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken.

De techgigant zei dat de tips nodig zijn na meer dan een jaar van pandemie, daarbij verwijzend naar een recente Harris Poll van 2.000 volwassenen waarin meer dan de helft zei dat het idee van een praatje met vreemden hen nerveus maakt.

Andere recente Alexa-updates omvatten zelfzorgroutines door te zeggen: "Alexa, geef me zelfzorgtips"; HBO Max-adviezen; geluidsdetectieroutines; samenwerkingen met boodschappenlijstjes; en meer, die vorige maand allemaal debuteerden.

Aanbevolen: