Boot Camp voegt ondersteuning toe voor Windows Precision Touchpad

Boot Camp voegt ondersteuning toe voor Windows Precision Touchpad
Boot Camp voegt ondersteuning toe voor Windows Precision Touchpad
Anonim

Apple's recente Boot Camp-update bevat ondersteuning voor Windows Precision Touchpad-stuurprogramma's, wat betekent dat MacBook-gebruikers met Windows niet langer hoeven te vertrouwen op onofficiële stuurprogramma-ondersteuning.

Reddit-gebruiker ar25nan ontdekte onlangs de toevoeging in de nieuwe 6.1.15 Boot Camp-update van Apple. Hierdoor kunnen MacBooks met Windows gebruik maken van officiële ondersteuning voor Windows Precision Touchpad-functies, waaronder gebaren met drie en vier vingers. Meer algemene instellingen zoals klikken met één tik en rechtsklikken via de rechter benedenhoek zijn ook inbegrepen.

Image
Image

MacBook-gebruikers die liever Windows gebruiken, waren lange tijd afhankelijk van stuurprogramma's van derden (bijv.e. niet officieel van Microsoft) om vergelijkbare functionaliteit te bieden. Officiële apparaatstuurprogramma's zouden de kans op mogelijke conflicten tussen de trackpadhardware en het besturingssysteem van de computer moeten verminderen, in vergelijking met programma's van derden.

Hoewel veel andere reddit-gebruikers in de thread van ar25nan beweren dat de niet-officiële stuurprogramma's die ze tot nu toe hebben gebruikt prima hebben gewerkt, is het officiële stuurprogramma een verbetering volgens AppleGuySL, die schreef: " Het is veel beter dan het Mac-precisie-touchpadstuurprogramma van github…"

The Verge merkte op dat, volgens een pagina op de ondersteuningswebsite van Apple, ondersteuning voor Windows Precision Touchpad alleen beschikbaar is voor Mac-modellen die de Apple T2-beveiligingschip gebruiken. Er is een volledige lijst beschikbaar, maar dit betekent in feite dat alle modellen van vóór 2018 de Windows Precision Touchpad-functionaliteit niet ondersteunen. Modellen zoals de 13-inch en 15-inch MacBook Pro 2018, de 13-inch Retina 2018 MacBook Air en de Mac mini uit 2018 gebruiken wel de T2-chip en zijn dus compatibel.

Officiële apparaatstuurprogramma's zouden de kans op mogelijke conflicten tussen de trackpadhardware en het besturingssysteem van de computer moeten verminderen

De update is nu beschikbaar en deze nieuwe instellingen zijn te vinden onder de Toegankelijkheid opties.

Aanbevolen: