Samsung werkt SmartThings-app bij met gestroomlijnd ontwerp

Samsung werkt SmartThings-app bij met gestroomlijnd ontwerp
Samsung werkt SmartThings-app bij met gestroomlijnd ontwerp
Anonim

Samsung SmartThings-gebruikers kunnen updaten naar de nieuwste opnieuw ontworpen app, die vanaf woensdag beschikbaar is.

De nieuwe SmartThings smart home-app kan nu worden gedownload voor Android-gebruikers, en Samsung zei dat er binnenkort een iOS-update komt. De app heeft een opnieuw ontworpen startscherm en een nieuw, overzichtelijker menu voor wat Samsung een betere gebruikerservaring noemt.

Image
Image

“We hebben geluisterd naar onze klanten en hebben geïnvesteerd in onze technologie om de gebruikerservaring te verbeteren om het eenvoudiger te maken”, zegt Jaeyeon Jung, corporate vice president bij Samsung Electronics, in de aankondiging van app-updates van het bedrijf.

“Terwijl slimme huizen steeds populairder worden, is SmartThings het ideale platform waarmee iedereen kan genieten van een slimmer leven met verbonden apparaten.”

De nieuwe app-layout is onderverdeeld in vijf hoofdsecties: Favorieten, Apparaten, Leven, Automatiseringen en Menu. Samsung zei dat de nieuwe interface "het gemakkelijker maakt om connected home-ervaringen te ontdekken, terwijl het zorgt voor een naadloze overgang van de vorige versie van SmartThings."

We hebben naar onze klanten geluisterd en hebben geïnvesteerd in onze technologie om de gebruikerservaring te verbeteren en het eenvoudiger te maken.

Het SmartThings-ecosysteem werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014 en stelt je in staat compatibele apparaten te bedienen, waaronder lampen, camera's, spraakassistenten, sloten, thermostaten en meer.

Het is belangrijk op te merken dat ondersteuning voor de eerste generatie SmartThings Hub en SmartThings Link voor Nvidia Shield na 30 juni niet meer zal werken. Samsung zei echter dat je met de SmartThings-app nog steeds compatibele wifi- of met de cloud verbonden apparaten die u mogelijk al in uw huis hebt ingesteld.

Samsung heeft onlangs aangekondigd dat het zijn SmartThings-systeem heeft herzien om het te integreren in het Matter-protocol dat is gecreëerd door de Connectivity Standards Alliance. Het protocol stelt een industriestandaard vast voor alle smart home-apparaten, waardoor ze beter met elkaar compatibel zijn. Naast Samsung maken ook Apple-, Amazon-, Google- en Comcast-apparaten deel uit van het Matter-protocol.

Aanbevolen: