Hoe haal je het meeste uit Amazon Prime Day

Inhoudsopgave:

Hoe haal je het meeste uit Amazon Prime Day
Hoe haal je het meeste uit Amazon Prime Day
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Amazon's jaarlijkse Prime Day-verkoopevenement begint op 21 juni en het bedrijf heeft al enkele koopjes uitgebracht.
  • De beste deals zijn meestal op Amazon's eigen producten, zoals Fire-tablets.
  • Prijstrackers zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat u de beste prijzen krijgt.
Image
Image

Amazon's Prime Day begint op 21 juni en experts hebben tips voor het vinden van de beste deals.

Prime Day is een jaarlijks verkoopevenement exclusief voor Amazon Prime-leden. Het bedrijf heeft de vroege release aangekondigd van verschillende Prime Day-deals in categorieën zoals mode, huis, schoonheidsproducten, speelgoed, sportartikelen, dierbenodigdheden en elektronica.

Sommige van de beste deals op Prime Day zijn voor Amazon's eigen productsuite, van Fire-tablets en Fire-streamingapparaten tot Echo-apparaten en Kindles, zei winkelexpert Andrea Woroch in een e-mailinterview.

"Dit betekent niet dat je geen aanbiedingen van andere merken zult vinden, aangezien er in het verleden deals zijn geweest voor Dyson en KitchenAid," voegde ze eraan toe. "Zorg er wel voor dat u een bladwijzer maakt voor de Amazon-dealspagina en winkelt zodra de verkoop begint, zodat u niets mist, aangezien de voorraad mogelijk beperkt is. Er kunnen zelfs deals zijn die op verschillende dagen of tijden worden gelanceerd, dus voeg die toe aan uw agenda, zodat u niets mist."

Besparingshulpmiddelen kunnen helpen

Bij het winkelen op Amazon, vooral op Prime Day, kun je meerdere koopopties voor dezelfde of vergelijkbare goederen opmerken, zei Woroch. Het vinden van de beste prijs kan lastig zijn, en vaak wordt de goedkoopste optie begraven onder vele aanbiedingen.

Prijstrackers zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat u de beste deals krijgt. Woroch raadt u aan een spaarprogramma zoals Cently naar uw browser te downloaden. Met de Amazon Best Price-tracker van Cently kunt u de goedkoopste koopoptie vinden bij meerdere Amazon-verkopers. Andere prijsvolgers zijn CamelCamelCamel en Keepa.

Omdat het bekend is dat Amazon prijzen fluctueert, is het belangrijk om je huiswerk te doen, zodat je niet verleid wordt om iets te kopen alleen omdat ze het hebben gemarkeerd.

Als je van plan bent een paar grote aankopen te doen op Prime Day, is dit misschien een uitstekend moment om een nieuwe creditcard te kopen, zei Woroch. Veel creditcards bieden aanmeldingsbonussen waarmee u een paar honderd dollar kunt verdienen voor het uitgeven van een bepaald bedrag in de eerste paar maanden. De Chase Freedom-creditcard biedt bijvoorbeeld $ 200 terug wanneer u in de eerste drie maanden $ 500 uitgeeft.

Zodra je je boodschappenlijstje hebt, begin je onderzoek te doen, adviseert Woroch. U moet de prijzen van producten die u van plan bent te kopen op Prime Day voorafgaand aan het verkoopevenement bekijken. Op deze manier weet je wat de voorverkoopprijs is, zodat je niet voor de gek wordt gehouden door misleidende verkopen, zoals die waarbij originele prijzen zijn gemarkeerd om een deal er als een betere waarde uit te laten zien.

"Omdat het bekend is dat Amazon prijzen fluctueert, is het belangrijk om je huiswerk te doen, zodat je niet verleid wordt om iets te kopen alleen omdat ze het hebben genoteerd," zei Woroch. "Misschien is het al verlaagd vóór het verkoopevenement."

Let op tijdelijke aanbiedingen, stelt Omer Riaz voor, de CEO van Urtasker, dat bedrijven helpt bij het verkopen op Amazon.

"Door de Amazon-app te downloaden en op de Prime Day-deals voor de producten te tikken, worden de aanbiedingen op Prime Day in de maand juni getoond", voegde hij eraan toe.

Ga vóór Prime Day naar Lightning Deals, klik op Deals van vandaag en klik vervolgens op Aankomend om een melding te krijgen wanneer deals live zijn, zei Riaz.

Image
Image

Denk groot

Vergeet niet dat Amazon niet de enige plek is om te winkelen op Prime Day, zei Sara Skirboll, een winkelexpert bij RetailMeNot, in een e-mailinterview.

"Je kunt winkelen bij honderden andere retailers en geweldige deals vinden, in sommige gevallen zelfs betere kortingen", voegde Skirboll eraan toe. "Vorig jaar ontdekte RetailMeNot dat er meer dan 350 retailers waren die deals aanboden op en rond Prime Day, dus let op plaatsen als Macy's, Kohl's en Best Buy, die misschien allemaal hun eigen deals hebben."

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de hype van een verkoopevenement, maar onthoud dat niet elk item een koopje zal zijn op Prime Day, zei Skirboll.

"Vier categorieën om aankopen op Prime Day te vermijden, zijn onder meer gameconsoles, speelgoed, Apple-producten en camera's", voegde ze eraan toe. "Bewaar jezelf voor Black Friday en dichter bij het vakantieseizoen, wanneer je meestal hogere kortingen zult vinden."

Aanbevolen: