Hoe haal je het meeste uit Amazon's Prime Day

Inhoudsopgave:

Hoe haal je het meeste uit Amazon's Prime Day
Hoe haal je het meeste uit Amazon's Prime Day
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Amazon zal tijdens Prime Day tonnen sterk afgeprijsde artikelen aanbieden, maar kijk eens rond, want andere retailers zullen ook verkopen houden.
  • Laat je niet meeslepen in de hype en koop dingen die je niet nodig hebt, zeggen experts.
  • Het gebruik van de juiste creditcard kan uw besparingen verhogen met geld-terug-programma's.
Image
Image

Slimme shoppers kunnen dit jaar optimaal profiteren van Amazon's Prime Day, die loopt van 13-14 oktober, met een verscheidenheid aan strategieën die grote uitbetalingen kunnen opleveren, zeggen experts.

Prime Day biedt duizenden sterk afgeprijsde artikelen, variërend van de AirPods Pro van $ 199 tot een Echo Show smart-display van $ 55. We hebben zelf een verzameling van de beste Amazon Prime Day-deals samengesteld, die we de komende dagen constant zullen bijwerken. Hoewel er koopjes zijn, zeggen waarnemers dat het belangrijk is om niet verstrikt te raken in de haast en te hoge uitgaven. De economische neergang veroorzaakt door de pandemie van het coronavirus zorgt ervoor dat veel shoppers zorgvuldiger nadenken over hun uitgaven.

Deze superbeperkte aanbiedingen zijn de beste van het beste en duren nooit lang.

"Kortingen werden ooit geassocieerd met ongeluk, maar nu in deze onzekere tijden is zuinigheid een teken van financiële aandacht en planning", zei modepsycholoog Dawnn Karen, die een onderzoek naar Prime Day uitvoerde voor browserextensie Honey, in een e-mailinterview. "Het helpt shoppers ook om meer controle te krijgen wanneer er zoveel levenselementen in beweging zijn."

Koopjesjacht wordt mainstream. Tijdens de hoogconjunctuur dachten veel mensen niet twee keer na over het betalen van de volledige prijs, maar een Honey-enquête "laat ons zien dat meer dan de helft van de Amerikanen (52%) het delen van deals sinds vóór de pandemie is toegenomen, omdat het een gevierd onderdeel wordt van het sociale discours, " zei Karen.

Vergelijk, vergelijk, vergelijk

Terwijl Amazon de naamsbekendheid krijgt op Prime Day, haasten andere retailers zich om prijzen te evenaren of te verslaan, zeggen experts.

"Vergelijk altijd andere grote winkelketens zoals Target of Walmart door een snelle zoekopdracht uit te voeren of een tool zoals Popcart naar uw browser te downloaden, die [een] onmiddellijke pop-upmelding geeft als iets waar u naar op zoek bent, wordt verkocht bij een andere site voor minder, "zei Andrea Woroch, een geldbesparende adviseur, in een e-mailinterview.

In deze onzekere tijden is zuinigheid een teken van financiële aandacht en planning.

Softwaretools kunnen ook het berouw van de koper voorkomen. De Droplist-functie van Honey laat u bijvoorbeeld weten wanneer iets waar u naar op zoek bent in prijs da alt.

"Het bespaart tijd en geld, dus je pakt het item dat je leuk vindt en voelt je er daarna niet schuldig over", zei Karen.

Online prijzen fluctueren ook vaak, dus Woroch raadt aan om een app zoals Edison Mail te gebruiken die je aankopen bijhoudt. Het bevat een tool die u op de hoogte stelt als er iets in de uitverkoop gaat binnen het prijsaanpassingsvenster van een detailhandelaar.

Er is ook Paribus, dat beweert het proces van het terugkrijgen van geld na een prijsdaling te automatiseren, en je kunt zelfs meer geld terug verdienen met kortingsapps zoals Fetch Rewards, waarmee je een foto kunt maken van je kassabon en upload het naar je account om punten te verdienen.

"Bovendien kun je je e-mail en Amazon-account koppelen om automatisch punten te verdienen voor al je Prime Day-aanbiedingen," zei Woroch.

Het gebruik van de juiste creditcard kan ook uw spaargeld vergroten. Woroch raadt aan om cashback-programma's te bekijken op CardRates.com.

Industrie-analist Ted Rossman, van CreditCards.com, zegt dat de beste opties de Amazon Prime Rewards Visa Signature-kaart en de Discover it Cash Back-kaart zijn. Als je de voorkeur geeft aan PayPal, "kun je een virtueel kaartnummer van PayPal Key aanvragen en dat gebruiken op Amazon.com" met verschillende creditcards, zei hij in een e-mailinterview.

Houd uw vinger aan de trekker

Als je een specifiek item op het oog hebt, is snelheid de sleutel.

"Bereid je voor wanneer de festiviteiten beginnen en kom regelmatig terug. De beste koopjes van Amazon Prime Day zijn in beperkte hoeveelheden beschikbaar ", zei Sara Skirboll, Shopping & Trends Expert bij RetailMeNot, in een e-mailinterview. "Als Prime-lid krijg je van tevoren bericht, maar als het een van die 4K-tv's met groot scherm is waar je naar op zoek bent, of een Nintendo Switch, wees dan klaar om toe te slaan voordat ze allemaal weg zijn."

Image
Image

Houd ook Lightning Deals op je radar, stelde Skirboll voor en zei: "Deze superbeperkte aanbiedingen zijn het beste van het beste en duren nooit lang. Vorig jaar moest een product, om te kwalificeren als een bliksemdeal, minimaal 20% korting hebben op de catalogusprijs. Zodra je een bliksemdeal in je winkelwagentje hebt geplaatst, heb je slechts ongeveer 15 minuten om transacties uit te voeren."

Dit jaar zijn koopjes aantrekkelijker dan ooit omdat de loonstrookjes slinken, maar misschien moet je overwegen of je die 4K-tv of -tablet echt nodig hebt.

Aan de andere kant, wat is een betere manier om je een weg te banen naar 2021?

Aanbevolen: